MENY
22. august 2005- Nytt webverktøy og profil for Likevel MC Norge
archiv5_29.jpg
Likevel MC Norge har besluttet å ta i bruk web-verktøyet "Folkeweb" til publisering av nettsidene for organisasjonen. Verktøyet er utviklet av Ulstein IT Senter som har lagt til rette for endringene. Endringen medfører enklere løsning for innlegging av stoff til siden og en mer oversiktlig administrasjon. Det vil i tillegg være enklere å bruke bilder til artiklene. Dette er et skritt i rett retning.
28. august 2005- Likevel MC Norge holdt innlegg på årets Ryggmargskonferanse i Ullensvang
archiv5_28.jpg

Årets Ryggmargskonferanse for LARS-Hordaland ble avholdt på Hotell Ullensvang helgen 26.-28. august. Det var ca. 70 deltakere fra hele vestlandet. Aktiv rehabilitering var temaet for årets konferanse og ledere av RG Norge (Rehabiliteringsgruppen Norge) hadde lørdag foredrag om deres filosofi og tilbud gjennom RG-leirene som avholdes årlig. Søndag var det duket for foredrag av Likevel MC Norge`s leder Hein A. Kvalheim. Han fortalte om Likevel MC Norge`s opprinnelse, mål og visjoner og viste eksempler på ulike muligheter. I tillegg presenterte han organisasjonens sykler og deres ombyggninger (desverre fikk vi ikke med syklene denne gangen, men disse kan sees på hjelpemiddelmessen i FRAMOHALLEN 14. september). Foredraget ble godt tatt i mot og spørsmål ble stilt og besvart.

Se linken til RG Norges hjemmesider her

 

29. august 2005- Terje kjøper Harley !
et vakkert syn..
et vakkert syn..
Torsdag kom det mail fra Terje Wollertsen (som nylig har vært å prøvekjørt Likevel MC Norge`s egen skolesykkel. Der stor der "Har nå kjøpt meg en Harley m/sidev., Ultra classic Electra Glide 98 mod." Dette blir unektelig spennende. Nå gjenstår det førerprøve for tung motorsykkel, samt import montering av kliktronic girsystem. Neste sesong blir nok fenomenal !
02. september 2005 - Skolesykkelen er på oppdrag!
archiv5_26.jpg
I dag har Terje Wollertsen vært i Bergen med tilhenger og hentet skolesykkelen. Han tar den med til Hokksund der han bor for å foreta føreropplæring og førerprøve slik at han kan ta i bruk sin nyanskaffede Harley Davidson innen kort tid. Det er flott at sykkelen taes i bruk på denne måten!
09.september 2005 - MC med airbag
Ideen har vært fremme tidligere, men nå produserer Honda Motor MC'er med airbag som skal beskytte føreren.
Ideen har vært fremme tidligere, men nå produserer Honda Motor MC'er med airbag som skal beskytte føreren.

Ideen har vært fremme tidligere, men nå produserer Honda Motor MC'er med airbag som skal beskytte føreren.
Honda lanserer i disse dager en motorsykkel med airbag. Dette er et spennende konsept som kan redusere mange skader i fremtiden. Tidligere har vi jo sett kjørejakker med airbag. I kombinasjon med denne sykkelen vil vel sikkerhetsnivået stige noe.

Se flere bilder her

14. september 2005 - Møte med en samarbeidspartner og støttespiller
Kanskje det blir en prøvetur i godt vær?På bildet ser vi Sparebankens Rune Straume og Inga Hjelmeland sammen med representanter for Likevel MC Norge. Foto:Øystein Bredholt
Kanskje det blir en prøvetur i godt vær?På bildet ser vi Sparebankens Rune Straume og Inga Hjelmeland sammen med representanter for Likevel MC Norge. Foto:Øystein Bredholt

Kanskje det blir en prøvetur i godt vær?På bildet ser vi Sparebankens Rune Straume og Inga Hjelmeland sammen med representanter for Likevel MC Norge. Foto:Øystein Bredholt
Sparebanken Vest på Straume har fra første stund vært positiv til vårt arbeid i Likevel MC Norge. De har svart positivt på våre søknader om økonomisk støtte og vært med og bidratt til å muliggjøre en del av våre prosjekt med triken og skolesykkelen. Derfor ønsket vi et møte med dem for å vise frem syklene våre og synliggjøre noe av det vi arbeider med. I dag var dagen. "Desverre" (og likevel kjempeflott) var skolesykkelen på oppdrag med opplæring i Drammen i dag, men vi tok med triken og viste den og det funksjonelle rullestolfestet. Representantene fra banken fikk hver sin t-skjorte med vår logo på som en oppmuntring..

Vi takker Sparebanken Vest for deres positive innstilling og håper på godt samarbeid videre!

14. september 2005 - Vi deltar på Hjelpemiddelmessen i Bergen- Et samfinn for alle
archiv5_23.jpg
I dag kl. 10. pnet Hjelpemiddelmessen- "Et samfunn for alle" i FRAMOHALLEN i Bergen. Likevel MC Norge er på plass med stand, triken, brosjyrer og noen effekter. Dette er en messe med et bredt publikum med ulike innfallsvinkler. Vi regner med at vi kan treffe mange spennende mennesker der som vi kan bringe vårt budskap til.
14. september 2005 - Støtte fra Hjelpemiddelmessen!
archiv5_22.jpg
hjelpemiddelmessen i Hordaland "Et samfunn for alle" har i dag innvilget Likevel MC Norge en støtte på kr. 5 000 til vårt arbeid fra sitt messefond. Dette var en overaskelse og flott støtte til oss. Vi takker og bukker !

15. september 2005 - Det skjer i Nord

Vi fikk i dag hyggelig mail fra Odd Nordgård i Nord Norge:
Hei igjen.

Her går det så det suser. Kjøpte sykkel i forrige uke, en -87 Honda VF700 Supermagna. Den må nok få Klicktronik etterhvert, jeg får på et vis til å geare den med hælen, men det blir tungvint i lengden. Jeg vurderer også fremflytting av fothvilerne, men tar det etter hvert. Må ha noe å gjøre i vinter.

Den store nyheten er imidlertid at jeg i går 13/9 var i Narvik for å ta oppkjøring. Det gikk over all forventning! Etter et heller dårlig 8-tall gikk det bedre både på kjeglekjøring og bremsing, og da det bar ut i trafikken var jeg blitt varm i trøya, så det gikk relativt bra. Litt upresis på sporvalget i hurtige svinger, men det viktigste var at det var bra nok til å bestå!!

Har nå vært ute å kjørt Magnaen alene, må si det var uvant å ikke ha noen bakpå som forteller hvor jeg skal, hehe. (Ta til høyre i første kryss, Blinklyset står vel ikke på vel, Du ligger da ikke under fartsgrensa vel, si meg har du en semi på slep eller)
En stor takk til Alf Martin på Fagerthun trafikkskole i Narvik, som tålmodig holdt ut mens jeg plagdes og som sikkert kjenner seg igjen i sitatene ovenfor, og til Dagfinn på Arctic MC i Bodø som leverte både sykkel og kjøreutstyr.

Sees på veien etterhvert
OddN

15. september 2005 - Skolesykkelen på Lyngåsbanen!
Skolesykkelen er for tiden i Drammen hos Terje Wollertsen. Han skal ha opplæring og førerprøve på sykkelen i løpet av september måned. Som en del av dette opplegget har han prøv seg på banekjøring. Se de spennende bildene her (klikk på dem for større bilder).
15.september 2005 - Rullestol med 175 hester..
archiv5_15.jpg
Raymond Lewis skadet seg i 2000 på sin solosykkel. Han bestemte seg for at han ville tilbake på sykkelen. Ved hjelp av hans stahet og gode kontakter fikk han satt sammen drømmesykkelen sin- en Hayabusa med 175 hester. Sykkelen har en sidevogn uten plass til annet enn en oljekjøler, en bensintank og en rullestol. I tillegg har han et støttebelte på setet og har bygget om giringen med elektromagnetiske ventiler (som f. eks. på Klicktronik), samt koblet sammen en integralbrems som andrebremsekrets som bremser bakhjul og sidevogn.  Les artikkelen på linken under (dersom du kan tysk..)
Suzuki_Hayabusa_med_sidev_feste.PDF
21- september 2005 - HiBIKK er ny støtteklubb
archiv5_14.jpg

Høyskolen i Bergen har en egen mc-klubb med 10 medlemmer-den kaller de HiBIKK! I arbeidet med å finne noen som kan lage en infovideo om Likevel MC Norge ble vi satt over til Henning Klafstad i Mediesenteret ved høyskolen. Han fortalte at han selv kjørte MC og så var praten i gang. Henning Klafstad og Øyvind Fosse vil være samarbeidspartnere for oss i forhold til den aktuelle info-videoen vi ønsker å lage. Den er planlagt ferdig i løpet av våren. I tillegg til å hjelpe oss med dette har de altså meldt inn HiBIKK som støtteklubb. Det gleder vi oss over !

Bilder fra deres virksomhet ser du her

archiv13.jpg
26. september 2005 - Ny sponsor IKT Allianse
ikt.jpg

Vi fikk i går følgende hyggelige melding fra Håvard Lind i IKT Allianse:
Hei !
Vi sponser med kr.5000 til Likevel MC… det er jo en start
Mvh Håvard 

27.september 2005 - Vi registerer nytt domene og får nye epostadresser
archiv5_12.jpg
I dag har Likevel MC Norge registrert domenet www.likevelmc.no . Dette blir et tilleggsdomenet og vi vil ikke offisielt gå over til dette ennå. Det som er nytt fra i morgen er at organisasjonens e-postadresser hein@likevelmc.no og adm@likevelmc.no er nye og erstatter de gamle med likevel.mc.no som "etternavn". Også domenet vil være aktivt fra i morgen av.
30.September 2005 - Terje besto prøven !
En smilende og fornøyd Terje!
En smilende og fornøyd Terje!

En smilende og fornøyd Terje!
I dag kan vi glede oss over at Terje Wollertsen har gjennomført historiens andre førerprøve med Likevel MC Norge`s skolesykkel. Dette er en seier for organisasjonen, men ikke minst en seier for Terje. Nå kan ha ta løs med sin nyinnkjøpte Harley Davidson på egenhånd. Lykke til Terje- vel blåst "

Terje.wmv

06.oktober 2005- Klipp fra reportasje i NRK Hordaland 11. april 05

Vi har i dag fått ferdig en web-utgave av reportasjen som ble produsert og sendt i "Vestlandsrevyen" og "Norge i dag" 11. april i år. Reportasjen ga aksjon skolesykkel god omtale i norske medier.
NRKHordaland110405.wmv
10.oktober 2005 - Artikkel i Drammens Tidende om Terje Wollertsen
archiv5_11.jpg

I dag har Drammens Tidende publisert artikkelen om Terje Wollertsen og hans vei frem til han forrige fredag fikk førerkort for motorsykkel klasse A etter oppkjøring på vår skolesykkel. 

Les artikkelen her!

12. Oktober 2005- Møte med Trond Mohn
archiv5_10.jpg
I ettermiddag fikk Likevel MC Norge v/ leder Hein A. Kvalheim gleden av å møte vår generøse bidragsyter og bergrenser Trond Mohn. Hensikten med møtet var å vise ham skolesykkelen som han bidro til å realisere med kr. 150 000. Trond Mohn gledet seg med oss over hva vi hadde fått til og har satt pris på oppfølgingen underveis. Han mottok LIkevel MC Norges t-skjorte i ulike varianter, vår caps og vårt jakkemerke. Vi vil komme tilbake med en mer høvelig erindring på vårparten.
16. oktober 2005 - Ny videosnutt om skolesykkelen
archiv5_9.jpg
Vi har klippet litt i innslaget NRK laget om skolesykkelen og lagt på vår egen lydsom en intro til sykkelen for de interesserte
Skolesykkelintro.wmv
Forhånd.1234Neste

  VEGVESENET

  NMCU

  LINKER

Instagram


.