Vår støtteklubb gjennom 20 år – Stjørdal MC feiret sitt 40 årsjubileum i helgen. I den anledning sendte Likevel MC Norge dem en hilsen til medlemmene:

Å bli 40 år er ikke dårlig når vi snakker om MC-klubber i Norge i dag. I 1983 var antall motorsyklister med egen sykkel i følge statistisk sentralbyrå 18 153 (8562 lette og 9591 tunge). Majoriteten av motorsyklistene var menn fra 16-25 år og deres arbeid var i industrien. I 2022 var dette tallen hele 184 471 (27612 lette og 156859 tunge). Behovet for en klubb der felles interesse for motorsykkel står i sentrum er svært viktig.

Det har vært stor glede å lese jubileumsskriftet som vi har fått tilsendt og som er ført i pennen av Odd Petter. Det er helt åpenbart at klubben har hatt fokus på godt samhold og at dere fra oppstarten i 1983 hadde kvinnelig styremedlem sier mye.

Likevel MC Norge ble stiftet 11.11.2001 og allerede i 2003 fikk vi komme til Stjørdal på Norgestreff og ble kjent med den flotte gjengen der. Stjørdal MC var med oss allerede fra da og har vært en trofast støttespiller for oss siden den gang. Tanken bak vårt arbeid er blant annet å sikre at motorsyklister som får fysiske utfordringer i løpet av karrieren ikke skal miste det gode fellesskapet de har i interessen sin for motorsykler. Dette gjør vi gjennom å samle informasjon og kunnskap og mulige tilpasninger. Vi er svært takknemlig for å ha dere som støtteklubb og således som en del av vårt arbeid. Vi er imponert over arbeidet dere har stått i igjennom alle disse årene og takknemlig og stolt over å få være et lite kapittel i deres lange historie og forhåpentligvis i fremtiden også.

Ta vare på det dere har bygget opp, nyt historien og skap nye historier om sammhold, dugnad, turer og kameratskap som varer også i tiden videre. Gratulerer igjen med dagen og god feiring til dere alle!

Med vennlig hilsen

Likevel MC Norge