MENY

11. November - fornøyd familie lånte triken !

fam.karlsen1.jpg

Vi har i dag fått følgende beretning fra en familie som lånte triken i sommer:

Vi lånte triken i månedsskiftet juni/juli 2008, og var de første dagene på flere korte småturer, rundt Tveitevannet, til Lagunen og ellers rundt i nærområdet vårt, slik at Andrea ble kjent med triken. Som sin bror elsket hun det fra første øyeblikk. Helgen nærmet seg, og fredag kveld var Andrea med meg til byen en tur. Klokka var nærmere midnatt, og vi traff noen av arbeidskollegaene mine i sentrum. Andrea var det naturlige midtpunktet, og viste frem alle de tøffe delene av triken til de andre voksne, og poserte villig da de ville ta bilder av henne på triken. Hun opplevde også mange feststemte mennesker i sentrum som heiet og vinket da vi kjørte forbi dem, og hun var både trøtt og oppspilt da vi kom hjem. Etter turen sa hun: "Noen ganger ser folk på meg og synes synd på meg, men med triken ser de på meg og har lyst til å være meg."  Lørdag formiddag bestemte vi oss for å ta en litt lengre tur, denne gangen til Os. Vi dro av gårde i nydelig vær, og Andrea storkoste seg på turen. På Os tok vi en rast ved kaien, og alle fikk hver sin soft-is. Turen hjem igjen var like nydelig, og Andrea vil svært gjerne låne triken igjen en eller flere dager til neste år. Da satser vi på å få til en overnattingstur. Vi takker så mye for lånet, og håper triken vil fortsatt være tilgjengelig for utlån til medlemmene i mange år fremover.

Med vennlig hilsen Andrea, Bodil og Kalle

15. april 2008 - Eirik er snart på veien med ny sykkel
eirik_trane1.jpg
Vårt medlem Eirik Trane har nettop kjøp seg ny sykkel. Han har kjørt lett sykkel tidligere og vil nå ta skrittet ut og kjøre større redskap. Erik har Dysmeli, mangler høyrehånds fingre, og har dermed samme utfordring som flere andre medlemmer. Han har valgt å forsøke en dobbelhendel fra Neptune Engineering for hydraulisk betjening, dermed får han både clutch og bremse på ”en handtak” på venstre side. Denne får han fra et firma i Oslo. Følg Eiriks vei videre på www.likevelmc.no
15. Februar 2008 - Alt klart for årsmøtet
aarmote.jpg
I dag går startskuddet for Likevel MC Norge`s årsmøte vedr. 2007. Alle ordinære medlemmer (ikke støttemedlemmer) og støtteklubber får tilsendt en mail dere adressen til årsmøtet er vedlagt. Der kan man via internett gå inn og lese årsmelding, regnskap, revisjonsberetening, strategi, samt foreta avstemning på kandidater til styret i kommende periode. Årsmøtet blir avholdt mellom 15. og 28. februar og man har således god tid på seg. Dette er en spesiell årsmøteform uten benkeforslag, men demokratisk og effektiv for en organisasjon som har medlemmer over hele landet. Alle medlemmer oppfordres til å delta og historiks har oppslutningen vært høy.

25.april 2008 - Likevel MC Norge har gruppe på Facebook!

facebook.jpg

Mange mennesker bruker i dag nettportalen Facebook til kontakt med venner og kjente. Likevel MC Norge har tatt konsekvensen av dette og laget en gruppe på Facebook der man kan ta del, få informasjon, legge ut bilder, video m.m. Sjekk ut denne på: http://www.facebook.com/group.php?gid=12099127067

11. juni 2006 - Styret har konstituert seg !
11juni.jpg
På styremøte i dag har Likevel MC Norge fått følgende styresammensetning:
Leder (fortsatt..) Hein A. Kvalheim
Sekretær (fortsatt..) Knut Tore Forberg
Kasserer (ny) Kjell Ove Oppedal

12. januar 2011 - Medlemsavtale i MC -senterets nettbutikk

mc_senteret105.jpg

MC-senteret i Kristiansand tilbyr medlemmene i Likevel MC Norge en rabattavtale i deres nettbutikk. Her er det fort gjort å spare inn igjen kontingenten!

Les mer om avtalen her

V-Rod

23.april 2008 - Stor gave fra Hjelpemidelfondet !

bilde018.jpg

Tradisjonen tro stiller Likevel MC Norge på stand på Hjelpemiddelmessen på vestlandet. Mange var innom standen vår også i år og vi knytter viktige kontakter med brukere og helsepersonell. Hjelpemiddelmessen drives av utstyrsleverandørene selv og er en kosteffektiv messe. Overskuddet deler inititativtakerne ut til organisasjoner o.l. som søker messefondet. Likevel MC  Norge har fått tildelinger fra dem tidligere. I år fikk vi 10 000,- kroner fra fondet! Dette er svært gledelig og vi takker så mye for dette !

16.08.2006 - Ny støttteklubb: Norsk Russisk Motorsykkel forening
16august.jpg

Vi har i dag fått en ny støtteklubb og glder oss veldig over følgende melding Vi ønsker å støtte dere og arbeidet deres. De fleste av oss i NRMF har sidevognssykler så vi har gjerne noe til felles utover dette med vanlig MC.

Velkommen !

15.mars 2008 - Jan Terje skal på veien igjen !
Jan Terje sammen med Erik Rokka (HD Bergen) og Torbjørn opheim (EML Norge) med hans nye sykkel før ombygging
Jan Terje sammen med Erik Rokka (HD Bergen) og Torbjørn opheim (EML Norge) med hans nye sykkel før ombygging
Jan Terje Birkeland skadet seg alvorlig i en motorsykkelulykke i 1997. I tiden etterpå var en av hans mål å komme på veien igjen sammen med kameratene i MC klubben. han arbeidet med et trikeprosjekt i 1999, men først nå er det virkelig alvor. Jan Terje har bestilt en splitter ny Harley-Davidsom Elektra Glide av Harley - Davidson Bergen. Sykkelen er kommet til Bergen og blir i dag sendt videre til Holland for ombygging til trike ved EML- fabrikken der. Dette kommer til å bli et fantastisk bygg. Likevel MC Norge er kontaktet av Harley-Davidson Bergen og bidrar med råd og tips mht ombygging av bremser, gir, rullestolfeste etc. Å kunne bidra til et slikt prosjekt er selvsagt kjekt for oss. Likevel MC Norge vil følge denne byggingen frem til Jan Terje igjen kan sitte bak styret på sitt eventyr en gang utpå vårparten !  
31. Januar 2008 - Can Am Spyder får importør i Norge
brp_norway.jpg
Vi er kontaktet av Siv Kristin Mykland i BRP Norway. De er de som vill være importører av bla. Can AM Spyder i Norge. Selskapet holder til i Trondheim og deres produkter er alt fra tre- og firhjulinger, vannscootere, snøscootere og båtmotorer (Evinrude). Produker og info finnes på http://www.brpscandinavia.com/web/index.php?id=3 (norsk side) 
05.juni 2007 - Sparebanken Vest - en hjelper å stole på ! 
sparebank.jpg
Under tildelingsfest i kveld på Nordsjøfartmuseet ble Likevel MC Norge tildelt hele kr 10 000,- til vårt arbeid. For oss er de årlige bidrag fra Sparebanken Vest på Straume et utrolig viktig fundament for driften av blant annet triken. Vi er veldig glad for at Sparebanken også i år har vist at de ser det arbeidet vi gjør og finner det verdig å støtte oss. En stor takk til Sparebanken Vest på Straume som alltid er å stole på !
14.september 2006 - Likevel MC Norge i Cali (Columbia)?
14september.jpg
En Likevel MC venn knipset dette bilde i Cali og lurte på om vi hadde et lokallag der. Kanskje det hadde vært en ide`? Det er i allefall et tegn på at man finner løsninger overalt på kloden!

11. juni 2008 - Lars Eriksen`s nye bygg

img_3057.jpg

Lars Eriksen er kjent for å bygge noen av de flotteste syklene vi har sett på norske skilt. Nå er han ferdig med sin nye Harley Davidson V-Rod. Dette er et fenomenalt bygg som Lars har tilpasset slik at den kan kjøres av førere med redusert førlighet i bena. Vi gratulerer med nok et flott bygg !!Se bilder fra byggingen her.

02. januar 2006 - Køltgen fortsetter med nye prosjekt
Alt er mulig..
Alt er mulig..

Alt er mulig..
Vår samarbeidspartner i Tyskland, Wilhelm Køltgen, har utvidet sin produksjon av "støttehjul"/Feetless biking system på ulike modeller. Siste skudd på stammen er en Harley Davidson V Rod og Yamaha R1. Dette er lovende muligheter for den som har penger og som våger. Se mer på Køltgens hjemmesider på linken under

http://www.Koltgen.de

11. Februar 2009 - Nye regler for trikeførerkort ?

no_trike1.jpg

Vårt medlem Lars Gøran Bekkengen har ansvar for www.guletrikesider.no og er engasjert for trikeres ve og vel. Han har snappet opp at det er mulige endringer førerkortreglene for triker i EU. Han skriver blant annet:"

Jeg leste akkurat artikkelen om dere på MC24 :-) Tidligere i dag så har jeg sittet og lest om det nye førerkortdirektivetpå noen svenske hjemmesider. Første gangen jeg leste om det nye førerkortdirektivet var i svenske avisen DN.

Bilder fra Geir Bedin

15. Januar 2009 - Nytt forum

handicap_biker.jpg

I Tyskland er det opprettet et nytt forum for utveksling av historier bilder og ideer rundt ombygging av sykler etc. Man vil nok har mest igjen for dette om man kan litt tysk, men det er en god plass å hente informasjon.

Sjekk ut: http://www.handicap-biker.info

Se billedgalleri fra Siv etter hennes tur

06. juli 2009 - Sparebanken  Vest svikter ikke !

sparebanken_vest.jpg

Også i år har Sparebanken Vest/Visjon Vest funnet plass til å kunne støtte Likevel MC Norge og vårt arbeid ved en gave gjennom sitt allmennyttige fond. Dette er svært viktig for oss - spesielt i år med nedgang blant andre støttespillere. Takk til alle i Sparebanken !

Forhånd.1...4567

  VEGVESENET

  NMCU

  LINKER.