MENY

23. mars 2022 - Bli med på tur!

img_9250.jpeg

Likevel MC Norge ønsker å tilby turkjøring og opplæringskjøring for deg dersom du har lyst til å oppleve det å kjøre motorsykkel enten du vil forsøke å  kjøre selv eller du har lyst til å sitte på en tur. Tilbudet vårt gjelder i første omgang

  • Barn og voksne som ikke kan ikke sitte på en vanlig MC (pga balanse, vekt, kroppsform eller andre årsaker).
  • Voksne som vil forsøke hvordan det er å kjøre en tilpasset MC med sidevogn. Her kan vi bidra med veiledning og stille opp som copiloter
  • Medlemmer som har førerkort, men som ønsker å kjøre vår sykkel

Vårt tilbud er gratis og vi vil låne deg og kompisen din hjelm med intercom til turen dersom vi har hjelm som passer deg. Hvis ikke skal vi sammen finne en løsning. Vi gleder oss til tur med deg og vi vil gi deg et håndfast minne fra turen vår!

Meld gjerne inn ønsker om hva og hvor og vi har også en tilhenger som vi kan ha med rullestol, rullator eller annet vi trenger på turen! Lurer du på noe, ta kontakt med Kjell Ove Oppedal på tlf 901 88 675


Jeg melder meg på vegne av*
Navn på turdeltaker 1:*
Navn på turdeltaker 2 (kompis, ledsager etc):
Telefonnummer:*
Epost*
Skriv kort om fysiske utfordringer:
Skriv kort om hva du tenker om tur, lenge, innhold, om du vil kjøre selv, hvilke uke, ukedag eller tilsvarende e.l. Vi kan også ta dette på telefon

24. mars 2022 - Ryggmargsskadde på Can Am

can-am.jpg

Denne lille filmen handler om 4 karer i Australia som gjennom ulike veier frem til ryggmargsskaden fant sammen til et godt kameratskap og gode kjøreopplevelser gjennom felles interesser for motorsykkel. I tillegg inspirere de hverandre til trening og daglige aktiviteter. På hver sin Can Am spyder tar de løs på turer med oppleverlser og godt fellesskap- klikk her eller på bildet for å få frem filmen

02. mai 2022- Ny dekor og foliering

kombi.jpg

Firmatet Informativ AS i Arna utenfor Bergen har påtatt seg jopbben med å foliere og dekorere vår nye motorsykkel. Vi synes resultatet var strålende og takker for både logoarbeid og foliering av plasser som er utsatt for slitasje. Firmaet gjorde jobben uten kostnad for oss - hjertelig takk til Stein Ove Hansen og gjengen hans!!

11. mai 2022- Vi er i gang med turer!

img_0537.jpg

Som et ledd i å få brukt motorsykkelen vår til medlemmer og andres glede har vi i 2022 tilbudt turer med dem som har lyst. Først ut er mangeårig medlem Atle Larson og hans kompis Hein kvalheim. Turen gikk til Holy Riders Nordhordslands MC kafe der vaffler og kaffe ble servert og været var upåklagelig. Turfølget var enig om at dette var suksess og at vi skal gjenta den så snart muligheten er der. 

15. august 2022 - Flott tur i fint vær!

img_1300.jpeg

I sommer fikk vi en tur sammen med Silja. Hun har vært medlem hos oss i mange år og sammen med faren ble det en kjekk opplevelse for henne og for oss.ved sjåfør Kjell Ove. Med taket nede og god stemning i sidevognen ble det tur til Mathopen- Alvøen- Drotningsvik-Godvik og via Laksevåg . 

7. juni 2022 - Flott tur  med Helene og Kariann

img_7785.jpeg

I et sommerlig Bergen ble det tur på Helene og Kariann fra Solplassen Dagsenter. Turen gikk til Sotra via Bergen sentrum og stemningen var upåklagelig fra start til slutt!! Sjåfør for dagen var Bjørn Heradstveit.

12. mai 2022 - Flott vårmønstring i Bergen

img_3931.jpeg

Søndag 8. mai var det vårmønstring i Bergen. Mange hundre sykler glinset i godværet og Likevel MC var på plass med de fleste i styret og flere medlemmer. Utrolig kjekt å møte så mange blide folk og gøy å kunne formidle budskapet om tur-prosjektet vårt!  Tall til Rolling Thunder og Willy Padøy som ønsker oss velkommen år etter år!

28. september 2022 - Turkjøring ga mersmak

På tampen av sesongen ble igjen tur med Selja og en venn. Turen gikk en flott vær og stemningen var på topp hele veien. Takk til sjåfør Bjørn og far Kai for en strålende tur!

  1. august 2022  Flott tur til Landsforeningen for Ryggmargsskadde i Agder og Bygland

Første helgen i august var Likevel MC Norge invitert av Landsforeningen for ryggmargsskadde i Agder og Bygland til deres samling på Setersdal hotell. Vi stilte med 4 sidevognsykler og en 2 hjuling til samlingen og det ble både informasjonsspredning og turer for de som deltok. "Vi fikk en tur som vi kan glede oss over lenge" skrev Tom Atle Steffensen etter arrangementet.

Foto: Tom Atle Steffensen og Erling Pettersen

 

  1. September 2022 - Fin Hjelpemiddelmesse og flott gave

Medlem og Panthera representant Per Christian Brunsvik måtte teste førerposisjonen på sykkelen vår!
Medlem og Panthera representant Per Christian Brunsvik måtte teste førerposisjonen på sykkelen vår!

I går ble det igjen arrangert Hjelpemiddelmesse på Vestlandet og vi var veldig glad for å kunne være tilstede der med vår nye sykkel. Vi møtte mange interesserte og mange satt på sykkelen og poserte villig for foto. Vi delte ut skjema for "Bli med på tur"-prosjektet og opplevde at det ble tatt veldig godt i mot. I tillegg fikk vi en flott gave på hele 10 000 kr. fra messefondet - et viktig tilskudd til driften av Likevel MC Norge

08. juni 2022 - Med Grethe på tur

img_3975.jpeg

Neste mann ut på MC-tur med Likevel MC er Grethe. Med Sjåfør Kjell Ove ble det langtur til Alver og Austrheim og en gløtt ut mot havet ved Toska. Med så strålende vær som i helgen er det ikke rart at passasjeren smiler ;-)!

17. juni 2022 - Henrik på MC-tur!

img_7793.jpeg

Denne gangen var det Henrik som fikk være med Bjørn på MC-tur! De besøkte Holy Riders sin MC-cafe` i Nordhordland og det vanket både kaffe og vaffler!!

18. mai  2022 - Flott gave fra HOG Chapter South East

open_house_2022.jpg

HOG Chapter South East hadde en innsamling i forbindelse med Open House hos sin Harley Davidson dealer i Vestfold 7. mai. De fikk inn 4770 kr. og donerer 5 000 kr. til Likevel MC Norge !

Tusen takk for gaven!!

26. april 2022 - Ny støtteklubb, Holy Riders Nordhordland

img_0498.jpg

På nyåret fikk vi den hyggelige meldingen om at Holy Riders Nordhordland ville være med som støtteklubb til Likevel MC Norge. I går var styremedlemene Bjørn Heradstveit og Hein Kvalheim tilstede på Holdy Riders Nordhordland sin MC-cafe`og fikk overrekke plakett, brosjyrer, nøkkelhandker og jakkemerke til deres leder Henning Gjelsvik og medlem Oddbjørn Angelskår.

De har også gjort en ombygging i deres klubbhus slik at toaletter nå er tilgjengelig med rullestol - flott gjeng dette!!

Sjekk ut deres hjemmeside: hrnh.no

21. mars 2022 - Har du sett monsterbygget Conquest?

conquest.jpg

I videoen som ligger på Youtube.com (klikk her eller på bildet) får du høre Alan Martin fortelle den utrolige historien bak utviklingen av PDP Conquest. Ideen til kjøretøyet kom like etter at Alans sønn ble rullestolbruker. Han bestemte seg for å prøve å revolusjonere transport for funksjonshemmede.

Se flere bilder at det spesielle bygget her 

 

11. januar 2022 - Flott artikkel i MC avisa 1-22

mcavisa_1-22.jpg

I anledning vårt 20 årsjubileum har journalist Tor- Helge Gundersen skrevet en flott artikkel om Likevel MC Norge og denne er publisert i siste nummer av MC avisa og MC katalogen 2022

mc_avisa_1-22_mc_katalogen.pdf

  VEGVESENET

  NMCU

  LINKER

https://www.instagram.com/likevelmc/

Instagram


.