MENY

09. mars 2021 - Årsmøtet er avsluttet

images.jpg

Vi har nå avsluttet vårt årsmøte. Likevel MC Norge har i 20 år avholdt årsmøtet på nett- i år var det mer aktuelt for andre organisasjoner også :-)!

Det var få saker til årsmøtet, men regnskap og årsmelding ble vedtatt som fremlagt og årsmøtet bestemte en økning av kontingenten med kr. 50,- slik at årskontingenten nå er 200,- kr. for medlemmer og 600,- kr. pr. år for støtteklubber.

Det var 66 medlemmer som deltok på årsmøtet - det utgjør 57% av de stemmeberettigete, Takk til alle som deltok!

11. juni 2021 - Nettside med mye info

handshifter.jpg

I søken etter info kommer vi i blant borti ulike sider med ulike linker. Her er linken til siden http://www.mtb-amputee.com/motorcycleamputee.htm

Den er relativ lite spennende i uttrykk, men har mange spennende linker med MYE info og også en god del mer enn for amputerte. Sjekk ut :-)

26. mars 2021 -Artikkel om medlem Ed Larsen som kjører ÅRET RUNDT!

ed_larsen.jpg

Vårt mangeårige medlem Ed Larsen har fått spalteplass i flere medier for sin utholdenhet og sine sykler. Ed er entusiastisk ovenfor østeuropeiske motorsykler og for sine uendelige kjørelengde året rundt. 

Les hans fortelling i MC-avisa 4-20 (tekst og bilder MC-avisa)

ed_larsen.pdf

28. mai 2021 - Likevel MC Norges største dag?

Det er en stor glede å kunne melde at Likevel MC Norge i går hentet vår helt nye opplæringssykkel hos Lillerolf`s MC i Arendal. Sykkelen er en Honda Gold Wing 1800 DCT og sidevognen er en EML GT2001- alt er helt nytt, så det er en stor investering. Sykkelen er innkjøpt av midler fra flere. De som har bidratt er 

Kari Nortvedts legat for funksjonshemmede barn og ungdommer
Trond Mohn
Stella Polaris (frimurernes MC organisasjon)
Rasmus Meyers legat
Ludwig Mowinkels stiftelse
Hjelpemiddelsentralen på Vestlandet
Sparebanken Vest

Sykkelen vil bli brukt til opplæring og kjøring av og for folk med ulike funksjonsutfordringer som ikke kan kjøre en vanlig motorsykkel rett fra butikken. Sidevognen har god plass og er rimelig grei å komme inn og ut av og vi har også en tilhenger som gjør at man kan ta med rullestol om nødvendig. Motorsykkelen har tilpasset bremse(bakbremse) og "automatgir" slik at all betjening kan gjøres med bena.

Takk til alle som har bidratt både økonomisk og med teknisk bistand. Det er utrolig hva som må til fra tanken oppstår og til sykkelen kan hentes :-).... Nå er det gjort!! TAKK!!

23. februar 2021 - Chris hjelper andre!

chris.jpg

Chris ble skadet i en motorsykkelulykke og måtte amputere venstre arm. Han ønsket lenge at han ikke hadde våknet fra ulykken.. Det gjorde han og omsider kom han seg tilbake på motrsykkelen og på banen- med en arm. Han opplevde at livet igjen ga mening. Men ha ga seg ikke der. Etter en tid fikk han mulighet til å hjelpe andre. Se den korte historien om en av hans nye "studenter" som opplevde noe av det samme som han selv opplevde og som nå nyter gleder av å kjøre sykkel igjen  - med en arm!

04. februar 2021 - Flott jubileumsgave  fra Norsk Sidevogn Klubb!!

emalje_nsk.jpg

Vi har forespurt alle våre støtteklubber om en jubileumsgave om de ønsker å gi oss en jubileumsgave i anledning vårt 20- årsjubileum i år. Første klubben ut er vår støttespiller siden oppstarten - Norsk Sidevogn Klubb! De gir oss 15 000 kr i støtte inkl. årets kontingent! Vi takker så mye for støtten og gleder oss over samarbeidet!

02. Februar 2021 - Doug Henry - motocrosskongen som falt og kom tilbake!

doug_henry.jpg

Historien til Doug (født 1969) er spennende og stygg.. Han startet med motocross for fullt i 1993. Han innkasserte mange seire og konkurrerte på høyt plan. Etter en ulykke i 1995 kom han seg ganske raskt tilbake til banen før han igjen skadet seg, denne gangen mer alvorlig, i 2007 der han brakk ryggeni en supermotoulykke. Dette stoppet ikke entuisiasmen hans og pågagsmotet. Han brukte kun et par år på å komme seg tilbake. 

les om ham her (klikk her) og her (klikk her - Wall of Fame)

og se intervju med han og hans sykkel her (klikk her)

13. januar 2021 - Brukt girskifter til salgs

Hei!
Et medlem i Likvel MC Norge vil selge sin elektroniske girskifter (se bilder). Er du interessert så ta kontakt med Grethe Fure på tlf. 934 16 123

  VEGVESENET

  NMCU

  LINKER

Instagram


.