MENY

09. mars 2021 - Årsmøtet er avsluttet

images.jpg

Vi har nå avsluttet vårt årsmøte. Likevel MC Norge har i 20 år avholdt årsmøtet på nett- i år var det mer aktuelt for andre organisasjoner også :-)!

Det var få saker til årsmøtet, men regnskap og årsmelding ble vedtatt som fremlagt og årsmøtet bestemte en økning av kontingenten med kr. 50,- slik at årskontingenten nå er 200,- kr. for medlemmer og 600,- kr. pr. år for støtteklubber.

Det var 66 medlemmer som deltok på årsmøtet - det utgjør 57% av de stemmeberettigete, Takk til alle som deltok!

26. mars 2021 -Artikkel om medlem Ed Larsen som kjører ÅRET RUNDT!

ed_larsen.jpg

Vårt mangeårige medlem Ed Larsen har fått spalteplass i flere medier for sin utholdenhet og sine sykler. Ed er entusiastisk ovenfor østeuropeiske motorsykler og for sine uendelige kjørelengde året rundt. 

Les hans fortelling i MC-avisa 4-20 (tekst og bilder MC-avisa)

ed_larsen.pdf

23. februar 2021 - Chris hjelper andre!

chris.jpg

Chris ble skadet i en motorsykkelulykke og måtte amputere venstre arm. Han ønsket lenge at han ikke hadde våknet fra ulykken.. Det gjorde han og omsider kom han seg tilbake på motrsykkelen og på banen- med en arm. Han opplevde at livet igjen ga mening. Men ha ga seg ikke der. Etter en tid fikk han mulighet til å hjelpe andre. Se den korte historien om en av hans nye "studenter" som opplevde noe av det samme som han selv opplevde og som nå nyter gleder av å kjøre sykkel igjen  - med en arm!

04. februar 2021 - Flott jubileumsgave  fra Norsk Sidevogn Klubb!!

emalje_nsk.jpg

Vi har forespurt alle våre støtteklubber om en jubileumsgave om de ønsker å gi oss en jubileumsgave i anledning vårt 20- årsjubileum i år. Første klubben ut er vår støttespiller siden oppstarten - Norsk Sidevogn Klubb! De gir oss 15 000 kr i støtte inkl. årets kontingent! Vi takker så mye for støtten og gleder oss over samarbeidet!

02. Februar 2021 - Doug Henry - motocrosskongen som falt og kom tilbake!

doug_henry.jpg

Historien til Doug (født 1969) er spennende og stygg.. Han startet med motocross for fullt i 1993. Han innkasserte mange seire og konkurrerte på høyt plan. Etter en ulykke i 1995 kom han seg ganske raskt tilbake til banen før han igjen skadet seg, denne gangen mer alvorlig, i 2007 der han brakk ryggeni en supermotoulykke. Dette stoppet ikke entuisiasmen hans og pågagsmotet. Han brukte kun et par år på å komme seg tilbake. 

les om ham her (klikk her) og her (klikk her - Wall of Fame)

og se intervju med han og hans sykkel her (klikk her)

13. januar 2021 - Brukt girskifter til salgs

Hei!
Et medlem i Likvel MC Norge vil selge sin elektroniske girskifter (se bilder). Er du interessert så ta kontakt med Grethe Fure på tlf. 934 16 123

  VEGVESENET

  NMCU

  LINKER

Instagram


.