MENY

17. april - Ultimat street machine

ultimat_street_maschine.jpg

Om du er rullestolbruker vil du gjerne ha med deg rullestolen om du skal ut å kjøre MC. Denne karen har tilpasset sin Harley slik at dette går som en kule ;-)

Se og bli inspirert : (klikk her eller på bildet)

26. mai 2020 - Per`s forvandling

Per kjøpte en Honda Gold Wing og tenkte at det var ganske så rett frem å utvide fa A1 til A førerkort. Så enkelt var det ikke. Der sto han med en sykkel han ikke hadde førerkort for. Per er løsningsorientert og så litt til siden og fant ut av en løsning ville kunne være å bygge om Gold Wingen til trike. Han skriver:

Kan fortelle at ombyggingen kostet 165.000 kr. Det ble utført av Goldwingspesialisten, Kjell Brogård på Maura. Dyktige folk, bare 3 personer, og som er sertifisert for ombygging av Trike-kit fra CSC, Carlifornia Sidecar. Denne fabrikken bygger kit for flere mc-merker, som HD og mange andre. Kvaliteten fra CSC skal være absolutt i toppsjiktet når det gjelder Trike.

Min sykkel er en 2004 mod og hadde kun gått 23000 km når ombyggingen ble gjort. Dersom sykkelen ikke hadde vært så strøken som den er og hadde hatt mange tusen km på telleren, hadde jeg sett på andre muligheter for en Trike. Kjell Brogård har vært i Carlifornia selv 1-2 ganger i året for å laste opp kjøpte importsykler i container, samtidig har han en eldre «agent» der borte som er oppkjøper for ham på brukt. Jeg ville nok tjent noen kroner ved å bestilt en brukt Trike fra USA fra Kjell Brogård, men nå er sykkelen nesten ny da, og Koronaen har gitt dette markedet en smell i forhold til kronekursen og Kjell sier han ikke vil ta inn en eneste sykkel før dette endrer seg.

Håper dette kan være til noe hjelp.

Takk for at du delte dette Per!

Sjekk ut : http://www.goldwingspesialisten.no/

06. mai 2020 - Her er hele artikkelen i lesbar form!

ba.jpg

Den flotte artikkelen til Per Haukaas og bildene til Rune Johansen kan du se på linken under - gled del og del :-)!!

2020-05-02_bergensavisen_-_02-05-2020_print.pdf

29, april 2020 - 1000 Følgere på Facebook!!

happy_biker_23.jpg

I dag nådde vi det første målet vårt i forhold til sosiale medier- 1000 følgerer på Facebook!!!

Gratulerer til oss alle og tusen takk til alle dere som har utfordret og delt!!

Vi følger opp med målet om 50 nye betalende medlemmer i 2020- sjekk ut linken vår og verv deg selv eller en venn!! Vi planlegger vervepremie(r) ;-)

https://www.likevelmc.no/skjema/innmelding-enkelmedlem

26.mars 2020 - ShiftFX en løsning som gjør en manuell girboks om til automat

shiftfx.jpg

I blant kommer det løsninger som virker for god til å være sant. Dette er en slik. Produsenten hevder at den kan brukes på alle sykler med gassvaier...

Se nettsiden og videoene som ligger under her:

https://www.bikesrepublic.com/news/bulletin/the-shiftfx-electronic-shift-transmission/

https://www.youtube.com/watch?v=LlTX0lYRjt0 (litt amerikansk ja...)

https://youtu.be/TItITwGjVtg

12. mai 2020 - Herlig bygg fra Tyskland

Et av våre medlemmer på Bryne dro til Tyskland i 2015 og fikk bygget denne herlige BMWèn. Føreren har amputert en fot og har et plan som sidevogn. På planet har han laget til en kasse der han legger sin elektriske rullestol (sammenleggbar) og i tillegg har han montert 2 rør der han setter krykkene sine. 

Sykkelen har i tillegg modifisert girskifter og egenbygget revers. Sykkelen ble bygget av firmaet Mobec i Tyskland. Klikk på bildene og se de fine løsningene!

13. mai 2020 - Se medlem Henning Bortne sin video!

henning_bortne2.jpg

Medlem Henning Bortne har kjørt Can Am Spyder i mange år. han har laget til en video der han viser hvordan han tar med seg sin elektriske rullestol og hvordan festet er laget til.

Sjekk den ut her : (klikk her eller på bildet)

04. mai 2020 Har du problemer med å rygge med sidevogn?

mover.jpg

Mange sliter med å flytte motorsykkelen når det står i ro - ikke minst å rygge med den når den er opkoblet vogn. En ombygger har bruke en av delene til en campingvogn "mover" og koblet den til sidevognsykkelen. Da kan den styres med en fjernkontroll. Se løsningen her:

https://www.youtube.com/watch?v=Fvp6GLmpeVE&feature=youtu.be

02. april - Bli medlem i NMCU!

Foto: Jarle Hole
Foto: Jarle Hole

NMCU er norges viktigste motorsykkelorganisasjon. For å overleve trenger de så mange medlemmer som overhode mulig. NMCU har siden oppstarten vært en av Likevel MC Norges viktigste støttespillere. Vi oppfordrer deg derfor herved - bli medlem i NMCU og la dem ta de store sakene for deg som motorsyklist!!

https://nmcu.org/bli-nmcu-medlem/

24. mars 2020  Kliktronic girskifter løser jobben godt!

klicktronic2.jpg

Dersom du sliter med å skifte gir pga en stiv ankel eller fot finnes det en super løsning rett rundt hjørnet. Kliktronic girskfiter er en solinoid ventil som skifter gir for deg gjennom en sylinder og knapper på styret. Likevel MC bruker denne løsningen på triken vår.

I england koster denne fra 599 GBP 8 ca 7800 + mva direkte fra produsenten (https://www.kliktronic.co.uk/products/kliktronic

Se video hvordan det fungerer her

05. mars 2020 Veteran tar løs på flere hjul!

veteran_paraplegiker.jpg

Richard Neider, en militær veteran og paraplegiker, trodde at han aldri ville kjøre MC igjen. Men med sin nye Indian Scout Bobber, komplett med rullestolfeste og sidevogn, har han bevist at han tok feil..

 

Se den flotte videoen av Richard her.

  VEGVESENET

  NMCU

  LINKER

Instagram


.