MENY

23.01.2015 - Tøff "Quad" fra Sveits !

ggtechnik.jpg

Sveitsiske gg-tecnik  ble stiftet 1983 og har mange års erfaring i utvikling og produksjon av biler. I 2004 bygget Walter Grüter den første gatenQuaden med en BMW boxer motor. Kjøreopplevelse med GG Quad er unik og ubeskrivelig i enhver situasjon. Etter mange henvendelser har selskapet bestemt seg for å benytte anledningen til å bygge GG Quad for folk med et fysisk handikap.
GG Quad kan tilpasses den enkeltes behov, for eksempel: Elektrisk tommebremse, girskifter, eget rullestolfeste, festestropper til bena, sammenleggbar ryggstøtte m.m.

Sjekk ut deres hjemmeside: http://www.gg-technik.ch/ og spesielt den som er utviklet og tilpasset på : http://www.gg-technik.ch/eng/quad/models/gg-quad/for-people-with-a-physical-handicap/index.html 

Sjekk også deres video på youtube fra 2011: https://www.youtube.com/watch?v=d2JotCfuz-o

19.01.2015 - Stilige triker "over there"

sstrike.jpg

Selskapet SS Trike leverer utrolig flotte triker til priser vi gjerne skulle sett på norske veier. Sjekk ut deres muligheter på http://sstrikes.com/ 

Det er også lagt ut film på youtube - sjekk ut :-) ! 

02.01.2015 - Stilige støttehjul/trikeombygging

voyager_stottehjul.jpg

Det finnes utallige produsenter av "støttehjul" for motorsykkel. Noen er svært avansert og kan løftes i fart, mens andre er mer stabile og mer lik trikeombygging. Her er en videosnutt fra Youtube (klikk på linken eller på bildet) med en løsning på ulike sykler. Det hevdes at de to ekstra hjulene som kommer i tillegg til det ordinære bakhjulet kan demonteres på 5 minutter. Se mer på deres hjemmeside:

http://www.mtcvoyager.com/ 

 

 

Forhånd.12

  VEGVESENET

  NMCU

  LINKER

Instagram


.