MENY

23.12.2014 - Flott gave fra Bergen Turbiler

bergen_turbiler.jpg
News

Lille julaften fikk vi følgende hyggelig mail:

"Hei,
Bergen Turbiler vil med dette ønske Dere en riktig god jul.

Vi har i år, i stedet for å sende ut postkort til våre kunder og samarbeidspartnere valgt å gi et lite bidrag til Deres forening.

 Det er overført kr. 2000,- til Deres konto som vi håper Dere kan benytte til det beste for foreningens formål."

Dette var en hyggelig start for en god jul!

20.05.2014 - Stor gave fra Visjon Vest

sparebankenvest_logo2.jpg

Sparebanken Vest bruker deler av det årlige overskuddet, etter skatt og utbytte, til allmennyttige formål. Tildelingen er en del av disse midlene.

Likevel MC Norge har i mange år søkt Sparebanken Vest/Visjon Vest om midler til vår drift. De er en av våre mest trofaste støttespillere gjennom alle år og vi jublet høyt da meldingen kom i dag- " Vi har gleden av å meddele at vi har bevilget kr.10.000,-  fra vår allmennyttige virksomhet til 2014." Takk til alle i banken og takk til alle kunder som bidrar til dette !

13.05.2014 Henrik og Helene i russetoget med triken vår 

henrik_og_helene.jpg

Tvillingene Henrik og Helene har i mange år vært brukere av trikene som Likevel MC Norge har eid. Nå er tvillingene 19 år og russ i Bergen

I den anledning tenkte moren at det ville være en strålende ide for dem å delta i russetoget i Bergen med triken til Likevel MC Norge. Søknad med sendt 17. maikomiteen og innvilget uten forbehold. Nå gjør de seg klar til toget. Les deres historie i Bergen Tidende:

Se artikkelen i Bergens Tidende her

03.09.2014 - Thea klarte det !

News

Thea Haugerud er født med en hånd. Dette ga henne uante utfordringer når hun villa ta mopedlappen.

Theas far, Rolf Joar, ville gjøre ting ordentlig når Thea ville ta mopedlappen. I utgangspunktet ønsket hun å kjøre firhjuling. De krav som ble stilt for å få dette til gjorde at Rolf Joar fant ut at det var like greit å foreta opplæring på en vanlig tohjuling. Betjeningsbrytere måtte flyttes, men det var det hele. Det kom brev fra Statens Vegvesen v/ Biltilsynet at de ikke så det slik at Thea, basert på info de hadde, kunne starte opplæring på moped (!). Mange telefoner ble tatt og mange snakket sammen frem til at Rolf Joar tok kontakt med LIkevel MC Norge. Vi tok også noen telefoner :-). Til slutt avklarte vi at det her måtte være snakk om misforståelser og etter samtaler med Erik Danton ved trafikkstasjonen på Hafslund fikk Thea fremskyndet timen for visning av tohjulingen, hennes ombygde 4-hjuling og hun fikk også vise biltilsynet at hun mestret kjøretøyene. Vips var Thea klar for opplæring og nå er denne gjennomført! Hun venter kun på teorien og å fylle 16 år - så står veien klar for tøffingen fra østfold! Vi gratulerer Thea og foreldrene som tok alt ekstraarbeidet som systemet pålegger og gir en honnør til Erik Danton som løste dette så elegant!

03.05.2014 Likevel MC Norge på Radioen!

hein_i_studio_2014.jpg

Leder for Likevel MC Norge var gjest i "Mot helg" på NRK P1 fredag 09. mai kl. 08.20.

Hør intervjuet her der han blant annet forteller hvordan Likevel MC Norge ble til:

http://radio.nrk.no/direkte/p1_hordaland#start=08:20:00

En strålende MV Augusta !

mv_augusta_herbig.jpg

Roland Herbig har mange jern i ilden - blant annet tilpasser han motorsykler..

I denne snutten fra Youtube viser han sitt flotte bygg - en MV Augusta som er tilpasset med alle betjeninger på styret. Enjoy !

http://www.youtube.com/watch?v=CVOQSzEVbuM

3 wheels. org - en spennende gjeng !

3wheels.jpg

5 quadriplegikere bestemte seg for å forsatt dyrke motorsykkellidenskapen. De startet 3wheels.org

Gruppen hadde tidligere vært ivrige motorsyklsiter og bestemte seg for å fortsette å dyrke dette også etter at rullestolen ble deres følgesvenn. Sjekk ut deres side gjennom http://www.3wheels.com 

En liten NABD-film

nabd_film.jpg

Britisk TV har laget en liten snutt om vår søsterorganisasjon NABD - National assosiation for Bikers with a dissability. 

I snutten som ligger på Youtube følger vi noen motorsyklister med ulike utfordringer og ser nærmere på deres tilpasninger og utstyr - la denne være til inspirasjon !

 

Sjekk ut: http://www.youtube.com/watch?v=zdazqgl48So 

Open House - nå åpent for deg !

open_house_73.jpg

Vår engelske søsterorganisasjon NABD har er eget medlemsblad. Dette er nå lagt ut på nett i digital utgave

Bladet inneholder spennende artikler om ombygginger, info om tilpasninger og nyheter fra klubben som er verdens største i sitt slag. Sjekk ut siste nummer som er lagt ut påhttp://www.openhousemagazine.co.uk/Content/BackIssues/DigitalIssue/23/

Handiscoot- noe for deg ?

handiscoot.jpg

Et nytt produkt er kommet for salg i Norge.

Om du ikke vil ta førerkort på tung motorsykkel med 2 hjul eller "støttehjul" kan dette kanskje være en mulighet ? En ny scooter er kommet til det norske markedet. Hvorvidt den er godkjent er fremdeles uklart så vidt vi kan bringe på det rene, men den har vært annonsert på finn.no (sjekk ut : http://m.finn.no/mc/scooter/ad.html?sort=0&ref=fas&finnkode=45713994 )

Du finner mer info på produsentenes hjemmeside : http://handiscoot.eu/ 

prisen er antydet et sted rundt 75- 80 000 kroner.

Se sykkelen i drift her(føreren har glemt hjelm..): http://www.youtube.com/watch?v=6li_dHpx5tY 

Motorsport for alle !

bmad.jpg

Noen land er lengre fremme enn andre. Foregangslanget England har også en egen klubb for de som vil drive mtorsport til tross for sin funksjonsutfordring

I klubben  British Motor Sports Association for the Disabled- http://www.bmsad.co.uk/ har de samlet kompetanse innen for ulike typer motorsport. Sjekk ut deres sider og se hva de har gjort av erfaringer 

Årsmøtet er ferdig !

Likevel MC Norge har fra 15. februar til 28. februar avholdt årsmøte. Stemmene er under opptelling, men resultatet viser uoffisielt at det sittende styret har fått ny tillit. I tillegg har kontingenten steget med 50 kr. for alle medlemsgrupper. Kontingenten er nå kr. 100 for støttemedlemmer, kr. 150 for ordinære medlemmer og 550 for støtteklubber. Takk for deltakelsen dere som var inne og stemte !

15.02.2014 Årsmøtet starter !

avstemning.jpg

Årsmøtet til Likevel MC Norge starter i dag på nettet. Er du ordinært medlem får du mail med innkalling til årsmøtet via internett med årsmelding og regnskap for 2013 m.m. I tillegg skal det velges styre og vedta evt. kontingentøkning. Dette er en enkel og grei løsning for en organisasjon som har medlemmer over hele landet. Medlemmene kan gå inn når som helst innen utgangen av februar og foreta valg og gi sin stemme, samt komme med kommentarer!!

  VEGVESENET

  NMCU

  LINKER

https://www.instagram.com/likevelmc/

Instagram


.