MENY

29. mai 2012 - Franske støttehjul

fransktestottehjul.jpg

Et fransk selskap ved navn Accessracing produserer støttehjule til tohjulinger som fungerer flott for førere uten førlighet i bena. Dette krever en del tilpassning til den aktuelle sykkelen, men som videoen viser fungerer dette ypperlig.

Sjekk ut : 

http://www.accessracing.fr/

21. mai 2012 - Likevel MC på messe i Førde

Arkivbilde
Arkivbilde

Torsdag 25. mai blir det avholdt hjelpemiddelmesse i Førde. Likevel MC Norge vil være tilstede med begge syklene våre og vil bidra til å spre budskapet om at "Alt er mulig "! Er du i området så stikk innom oss :-) !

21. mai 2012 - Trikemøte og info om Likevel MC Norge på møtet med Landsforeningen for Ryggmargsskadde i Hordaland i kveld !

Arlivbilde
Arlivbilde

I dag kl. 18.00 avholdes medlemsmøte for Landsforeningen for Ryggmargsskadde i Hordaland (LARS). Likevel MC Norge kommer med begge syklene og har invitert alle Likevel MC sine medlemmer i området til infomøte om triken sammen med LARS sine medlemmer. Møtet av holdes på treningshallen på Spinalenheten ved Haukeland Universitetssykehus. Om du vil vite mer om Likevel MC Norge og syklene våre så møt opp !!

20. mai 2012- MC Gudstjeneste i Braganes kirke og offer til Likevel MC!!

Bilde: Ida Husøy
Bilde: Ida Husøy

Sist lørdag ble det holdt en MC Gudstjeneste i Braganes kirke i Buskerud. 400 sykler kjørte i kortesje fra Hokksund til Braganes kirke og syv av syklene ble kjørt inn i kirken. Arrangementet er ment å synliggjøre motorsyklene i trafikken og å minnes de som har blitt drept i trafikken. Under Gudstjenesten ble det tatt opp kollekt. Det ble bestemt at overskuddet av dette skulle gå til LIkevel MC Norge. "Vi er utrolig takknemlig for dette" , sier leder i Likevel MC Norge Hein A. Kvalheim

Se reportasjen og flere bilder fra Gudstjenesten ved å klikke her

29. april 2012 - Vårmønstring igjen!

bilde: ba.no
bilde: ba.no

Nok en gang var vårmønstringen i Bergen i et nydelig vær. Likevel MC Norge var på plass med en mann -- Kjell Ove og begge syklene. Sammen med 2000 andre sykler var det god stemning og vi kom i kontakt med mange spennende mennesker.

03. april 2012 - Slik kan det også gjøres..

forerlos.jpg

I blant får vi tips om kreative løsninger for førere som ikke klarer forflytningen over på stolen. Dette er en tekniske spennende løsning og ikke minste spennende for de som kommer kjørende i mot - hvem kjører denne da ?

Se snutten på:http://www.youtube.com/watch?v=CLbycRIexh4 

05. mars 2012 Styret er gjenvalgt!

Bak f.v. styremedlem Kjell Ove Oppedal, medlem Ed B. Larsen, varamedlem i styret Terje Wollertsen og varamedlem i styret Grethe Fure. Foran f.v. medlem Tom Tyskeberg, medlem Siv Jorunn Fossum og leder av styret Hein A. Kvalheim. Foto: Jarle Pedersen
Bak f.v. styremedlem Kjell Ove Oppedal, medlem Ed B. Larsen, varamedlem i styret Terje Wollertsen og varamedlem i styret Grethe Fure. Foran f.v. medlem Tom Tyskeberg, medlem Siv Jorunn Fossum og leder av styret Hein A. Kvalheim. Foto: Jarle Pedersen

Etter årsmøtet i Likevel MC Norge er resultatet at årsmelding og regnskap er godkjent og styret ble gjenvalgt. Styret takker for tilliten og gleder seg til å ta fatt på oppgavene som ligger foran i 2012!

18. Januar 2012- Enarmet i Holland

1_handed_2012.jpg

Bert Pot fra Holland har arbeidet en del for å få til kjøring med motorsykkel med sin manglende venstrearm. Han har fått laget ulike proteser som han anvender til ulike formål. For motorsykkelekjøring har han en klype som han bruker til å holde styreholken. Betjeeningshendlene er flyttet til høyre siden. Se filmen om ham og hans hjemmeside på linken under

http://www.1-handed.com/

Forhånd.12

  VEGVESENET

  NMCU

  LINKER

Instagram


.