MENY

23. mai 2011 - Ny støtteklubb, Nord Odal MC - Klubb

nord_odal_mc_klubb.jpg

Det er med glede vi ønsker Nord Odal MC-Klubb velkommen som støtteklubb til Likevel MC Norge !

16. mai 2011 - Gjennombrudd for Anette !!

illustrasjonsfoto
illustrasjonsfoto

Anette er 143 cm høy og vil ta førerkort for tung motorsykkel. Problemet hennes er at hun ikke finner en skolesykkel som er lav nok. Gjennom flere søknader og møte med Bergen trafikkstasjon har vi arbeidet for å finne en løsning. I forrige uke kom bekreftelse på at vårt forslag vant frem . Anette får låne en Yamaha Virago av en bekjent. Sykkelen passer hennes høyde og hun får bruke den til føreropplæring og førerprøve til tross for at den ikke er godkjent som skolesykkel!! Dette er en smidig og fin løsning fra Bergen Trafikkstasjon/Vegvesenet og vi er veldig glad for dette! Stå på Anette - nå kan sommeren komme og om litt kan du ta ut din egen Suzuki og farte rundt !

11. mai 2011- Trike selges!!

dsc02640_1.jpg

Triken vår har  i årene siden 2003 i vårt eie gitt svært mange gode opplevelser på veien. Styret har kommet til at vi nå ønsker å vurdere en utskifting av sykkelen og vurderer derfor salg av dagens trike. Triken har siden vi overtok den vært gjennom en større renovering i 2007 der blant annet det meste tekniske ble gjennomgått, nytt ledningsnett for hele sykkelen ble skiftet, setene ble trukket om og triken ble hellakkert. Triken har eget integrert rullestolfeste og er modifisert slik at alle betjeningshendler er lagt til styret. Bare tilpasningen kostet i sin tid rundt 40 000 kroner. Vår prisantydning er 70 000 kr. Bud ønskes.

Interesserte kan henvende seg til Kjell Ove Oppedal på tlf. 901 88 675, evt mail: kjellopp@online.no

10. mai 2011 - Rullestolkurs på Haukeland med eksoslukt...

rulestolkurs_2010_kombi.jpg

Årlig arrangeres kurs for rullestolbrukere på Spinalenheten på Haukeland Universitetssykehus. Her får de prøve ut ulike idretter og utfordringer. Denne gangen var Likevel MC Norge invitert til å komme å snakke litt om motorsyklisme for rullestolbrukere og vise frem syklene våre. Vel 10 interesserte lyttere fikk høre litt om historien vår og om hva som er mulig. Noen våget seg opp på syklene også... En flott gjeng !

8. mai 2011 - Vårmønstring i Bergen

Kjell Ove og Siv Jorunn tok godt i mot de som kom innom for en prat med oss!
Kjell Ove og Siv Jorunn tok godt i mot de som kom innom for en prat med oss!

Så var det igjen tid for vårmønstring i Bergen. Likevel MC Norge var på plass med begge syklene i et solfylt Bergen. Været var strålende og folkene likeså. Mange entusiaster hadde funnet veien til Festplassen denne dagen og arrangementet var flott som vanlig. Mange var innom hos oss på standen vår og interessen for triken og skolesykkelen var svært god. Flere medlemmer var også innom. En veldig flott dag !

7. mai 2011 - Likevel MC Norge på LARS Landskonferanse

skolesykkelen_p__larskonferanse95.jpg

Landsforeningen for Ryggmargsskadde (LARS) har i helgen sin Landskonferanse i Bergen. Her diskuteres spennende tema som rehabliltering, trening, stamcelleforskning m.m. i tillegg til at de har valgt nytt styre. I den anledning fant Likevel MC det som en god anledning å la de 60-70 deltakerne få kikke på skolesykkelen. Flott parkering utenfor erverdige Hotel Norge midt i Bergen sentrum vakte sykkelen interesser både for deltakerne på konferansen og forbipasserende.

7- april 2011  MC-Bladet

mc_bladet_april_2011101.jpg
mc_bladet_0211_likevel_mc_p__messa.pdf

7. april 2011- Mediemedvind og oppslag i MC - Bladet

mc_bladet_april_2011.jpg

Vi har virkelig fått medvind på mediesiden i 2011. Denne gangen er det MC-Bladet (Organet til NMCU) som skriver fra messen.

mc_bladet_0211_likevel_mc_p__messa.pdf

24. Mars 2011 - Vestnytt

vestnytt_24_03.jpg
vestnytt_20110324_bare_likevelmc.pdf

24. mars 2011 - Likevel MC Norge i Vestnytt

Foto: Jarle Pedersen
Foto: Jarle Pedersen

Lokalavisen Vestnytt på Sotra har i dagens nummer en artikkel om Likevel MC Norge og leder Hein A. Kvalheim. Les artikkelen under

vestnytt_20110324_bare_likevelmc.pdf

Mars 2011 -Avisa Nordland

forsiden_an_siv_mars2011216.jpg
avisanordland_20110317.pdf

17. mars 2011 - På to hjul igjen

forsiden_an_siv_mars2011.jpg

Avisa Nordland har i dagens avis et førstesideoppslag med Siv Jorunn Fossum som nå har fått sin BMW med Feetless Biking system hjem til Bodø. Les artikkelen her

avisanordland_20110317.pdf

11.-13. mars 2011 - For en messe!!

Foto:Jarle Perdersen
Foto:Jarle Perdersen

I år valgte vi å ha egen stand på MC messen i Lillestrøm helgen 11.-13. mars. Vi hadde planlagt dette godt over tid og torsdag kveld møttes vi for å rigge stand. Siv Jorunn`s sykkel var trekkplasteret som gjorde standen mulig. I løpet av helgen har vi fått møte mange mennesker. Hvor mange som var innom hos oss vet vi ikke, men vi fikk samlet 71 nye medlemmer- 60 støttemedlemmer og 11 ordinære medlemmer!!!! Velkommen til dere alle ! Flere av våre mangeårige medlemmer kom innom standen - kjekt å hilse på dere alle ! Mange kjente til Likevel MC Norge fra før, men mange var ukjent med oss og hva vi drev med. Vi fikk snakket med trafikkskoler om skolesykkelen, med statens vegvesen, med MC avisa, Pål Anders Ullevålseter og ikke minst alle dem som hadde en motorsyklist i magen men som ikke visste om hvilke muligheter som finnes. Medlemmene våre vil få mer info i neste nyhetsmail. Se noen flotte bilder fra messen under.

07. mars 2011 - Ny sponsor for bannere

p3070031.jpg

Likevel MC Norge har fått en ny sponsor for bannere. Dette er Loops. De har laget 2 flotte bannere med bilde av skolesykkelen og triken som vi skal ha med oss på messen som erstatning for syklene. Takk til Loops- se http://www.loops.as

12. januar 2011 - American Chopper bygger trike!

the_reeve_foundation_trike28.jpg

På TV-kanalen Discovery viste de mandag 10/1/11 en episode av serien "American Chopper". Her får de i oppdrag fra The Reeve Foundation (etter "Supermann" Christopher Reeve) og "Life Rolls on" å bygge en trike der fører kan sitte i egen stol og kjøre. Bygget er spennende og resultatet veldig bra. Dette er til inspirasjon for oss som mener at ALT ER MULIG!

Se innslaget fra programmet her

Les mer om The Reeve Foundation her

Les mer om Life Rolls On her

10. januar 2011 - Likevel MC Norge går inn i sitt 10 år! Vi feirer med deltakelse på MC Messen på Lillestrøm i mars.

mc2011.jpg

I år vil Likevel MC Norge feire sitt 10 årsjubileeum gjennom flere tiltak. Et av tiltakene er at vi stiller på MC messen på Lillestrøm 11.-13. mars. Vi vil da ha stand og vise frem noen utrolig spennende sykler. Blant annet kommer Siv Jorunn Fossum og viser frem sin nye sykkel med FBS - Feetless Biking system. Sett av datoene og kom innom og hils på oss der! Vi har en liten overraskelse til våre medlemmer...

Forhånd.12

  VEGVESENET

  NMCU

  LINKER

https://www.instagram.com/likevelmc/

Instagram


.