MENY

12. januar 2011 - Medlemsavtale i MC -senterets nettbutikk

mc_senteret105.jpg

MC-senteret i Kristiansand tilbyr medlemmene i Likevel MC Norge en rabattavtale i deres nettbutikk. Her er det fort gjort å spare inn igjen kontingenten!

Les mer om avtalen her

01. desember 2011 - Flott artikkel i Vognløftet

vognl_ftet_2011454.jpg

Norsk Sidevogn Klubb har i siste nummer av sitt organ Vognløftet laget en flott reportasje om den nye triken vår. Les artikkelen på linken under

likevel_mc_vognl_ftet_2011.pdf

17. November 2011 - Det råeste ??

EUROGESPANN_01227.JPG

På EuroGespanntreffen (Det største sidevognstreffet i Europa) knipset karsten Kjellbakk bilder av en meget rå ombygget MC. Vi vedlegger også bilde av en annen sykkel også.. Dette er stilig - nå begynner ting å bli normalt unormalt....:-)

11. november 2011 - Likevel MC Norge 10 år !!!!!!!!

likevel_mc_norge_10__r_1.jpg

I dag gleder vi oss veldig - vi har gebursdag !! Likevel MC Norge ble stiftet for 10 år siden! I de 10 årene føler vi at vi har fått være med på noe viktig- vi har satt motorsyklisme og funksjonshemning i en sammenheng!! Vi vil takke alle medlemmer og alle støttespillere som gjennom disse årene har vært med på å dratt lasset sammen med oss! la oss ønske hverandre til lykke med dagen !!

Les gjerne vårt festskrift som ligger vedlagt i lenken..

10__rs_jubileums_skrift.pdf

11. oktober 2011 - Tur med Blindeforbundet

(bilde er et illustrasjonsfoto)
(bilde er et illustrasjonsfoto)

Invisble MC og Norges Blindeforbundet arrangerte tirsdag 11. oktober en motorsykkeltur fra Askøy der passasjerene var blinde eller svaksynte. 18 blanke sykler og 18 spenstige passasjerer sto klar og fikk en flott tur på en vakker høstdag. Likevel MC Norge stilte med vår nye trike og vi er veldig glad for å ta del i dette !

06. oktober 2011 - Side for trikeombyggere som bygger for ulike funksjonsheminger.

trike_riders_now.jpg

Trike Riders Now er et online magasin som dekker hele den store trehjuls motorsykkelindustrien. De har blant annet en guide for produsenter som vil bygge trikes for ulike funksjonshemninger. Sjekk ut deres sider her

26. september 2011 - Mange nye ombygningsartikler!

ombygningsartikler.jpg

Vi har gått gjennom arkivet til bladet "Open House" som vår søsterorganisasjon national assosiation for Bikers with a dissability" NABD gir ut hvert kvartal. Her finnes mange løsninger og gode historier.  Vi legger linkene ved her, men de kan finnes også under fanen "Hva er mulig med min fysikk?" i venstremargen- da delt inn i ulike kategorier.

big_mitch_side_1_2.pdf
big_mitch_side_3.pdf
bmw_r1150_rt_trike_med_kliktronic.pdf
bmw_trike_med_koblet_bremse_revers_og_rull454.pdf
gold_wing_1800_gl_trike_med_k_lever.pdf
harley_883_med_dobbelhendel_hydraulisk_clu834.pdf
harley_trike_md_rullestolfeste_k_lever_og_237.pdf
honda_cbf_600s_med_dobbelhendel.pdf
honda_cbf_600_lavere_st_tte_debbelhendel222.pdf
honda_cb_900_f_klicktronic.pdf
kawasaki_zr_7_med_tommelbremse.pdf
suzuki_drz_400_rekluse_clutch_adaption.pdf
suzuki_gs850_trike_med_kliktronic.pdf
suzuki_gsx_650f_med_k_lever.pdf
suzuki_gsx_750_med_kliktronic.pdf
triumph_trike_med_kliktronic.pdf
yamaha_fzs_1000_fazer_med_k_lever_og_kliktr10.pdf
yamaha_magna_trike_med_kliktronic.pdf
yamaha_xjs_600_s_med_kliktronic.pdf
yamaha_xvs_650_med_kliktronic.pdf
yamaha_xvs_650_med_venstrehelsbremse.pdf

26. september 2011 - Funksjonell tilkomst i sidevognen

justerbart_sete_i_sidevognen.jpg

I det tyske bladet Motorrad Gespanne fant vi denne løsningen for tilkomst i sidevognen om man sliter litt med å komme seg opp og ned. Det er utrolig hva som er mulig om man bare er litt kreativ..

Les mer i vedlagte artikkel  (om du kan litt tysk..)

justerbart_sete_i_sidevogn.pdf

25. september 2011- Likevel MC Norge på Youtube.com

youtube.jpg

Vi har i dag lagt ut filme om Likevel MC Norge på Youtube.com: Planen er å legge ut flere filmer i løpet av 2012 med instruksjoner og beskrivelser. Se filmen om Likvel MC Norge her

20. september 2011  Fanaposten og Vestnytt

framohallen_2011.jpg
fanaposten_200911_hjelpemiddelmesse.pdf
vestnytt_200911_om_hjelpemiddelmessen.pdf

22. september 2011 - Flott gave fra Sidevognklubben

sidevogn789.jpg

Nok en gang har årsmøtet til Norsk sidevognklubb bevilget Likevel MC Norge kr. 5 000 kroner i støtte til vår drift. Dette er en fenomenal hjelp for oss og vi er ikke minst svært takknemlig for at våre "brødre" ser oss på denne måten - takk til alle i sidevognsklubben !

08. september 2011- Messe og tildeling !

p9080193.jpg

I dag stilte vi på Hjelpemiddelmesssen på Vestlandet med begge syklene. Det var en stor dag og vi fikk lansere vår flotte nye sykkel - du verden hvor kjekt det var ! Mange kom innom oss og nærmere 800 mente arrangørene var innom messen i dag. Kl. 12. 30 ble vi kalt til podiet. Vi var av de heldige som fikk tildeling fra messefondet i år og Likevel MC Norge kom 10 000 kroner nærmere en finansiering av trikeprosjektet vårt- vi takker og bukker!

08. september 2011- Likevel MC Norge presenterer vår nye trike !!

p9050166.jpg

Likevel MC Norge bestemte i vår at vi ville erstatte vår tidligere trike med en ny. Vi laget konseptet, undersøkte litt og landet på at vi ville forsøke å skaffe penger til å kjøpe en Honda Gold Wing trike. Søknader er sendt til bedrifter, banker og stiftelser i håp om drahjelp for konseptet vårt. Midt i prosessen dukket et yndet objekt opp- En Honda Gold Wing 2005 modell EML trike med tilhenger. Ved hjelp av vår gode støttespiller Trond Mohn , samt lokale Sparebanker og en del andre gode hjelpere fikk vi finansiering på plass til å kjøpe sykkelen og tilhengeren. Vi er ennå ikke fullfinansiert, men vil arbeide videre med dette utover vinteren.

De som har bidratt så langt er :

Trond Mohn
Fana Sparebank
Sparebanken Vest /Visjon Vest
Coloplast
Rasmus Meyers Legat
Landsforeningen for Ryggmargsskadde, Hordaland
Coor Holding
Sæthre Steinindustri
Helge Øvrebø Transport AS
 

Er du interessert - ta kontakt med  Kjell Ove Oppedal, mob 901 88 675 - eller på mail kjellopp@online.no

pressemelding.doc

06. september 2011 - Likevel MC Norge på Hjelpemiddelmessen på Vestlandet  i FRAMO-hallen 8. september

hjelpemiddelmessen_p__vestlandet511.jpg

Likevel MC Norge vil være tilstede på årets hjelpemiddelmesse på vestlandet i FRAMO-hallen 8. september. Vi har en stor nyhet å presentere - ta turen dit og du vil bli overrasket :-) ... Messen er åpen fra kl. 10 til kl. 18.

05. september 2011 - Likevel MC Norge blir med på Herreseminar på Lillestrøm 28.- 29. oktober

mulighet_til__gj_re_mer802.jpg

Coloplast arrangerer Herreseminar på Lillestrøm 28.-29. oktober 2011 med undertittel "Muligheter til å gjøre mer". Seminaret er et samarbeid med Landsforeningen for Ryggmargsskadde.  Her vil Terje Wollertsen holde et innlegg på vegne av Likevel MC Norge og fortelle litt om hva vi kan tilby- dette blir spennende 

herrekonferanse_lillestr_m.pdf

29. august 2011 - Kjempegave fra Fana Sparebank

fana_sparebbank.jpg

Vi har i dag fått telefon fra Fana Sparebank som har innvilget kr. 75 000 kroner til Aksjon ny trike. Dette er en svært stor gave som vi er enormt glad for !!!Med dette er ny trike like rundt hjørnet.... Følge med...

16. august 2011 - Sparebanken - vår trofaste hjelper!

sparebankenvest_logo2.jpg

Nok en gang gir Sparebanken Vest v/ Visjon Vest sin støtte til vårt arbeid! De har innvilget 52 000 kroner til prosjekt "Ny trike" og øremerker noe av dette til en tilhenger til triken som kan brukes til å frakte f.eks. en rullestol med på turen. Sparebanken Vest har vært en hjelper for oss gjennom svært mange år og vi er svært takknemlig for å ha dem med oss også på dette prosjektet- uendelig mange takk !

15. august 2011 - Stor gave fra Øvrebø Transport

ovreboe_transport.jpg

Til vårt nye prosjekt stiller Øvrebø Transport med kr. 20 000,- til prosjekt "Ny trike". Dette er svært flott for oss og god drahjelp på veien mot ny trike. Hele prosjektet har en ramme på rundt 400 000 kroner! 

Vi har også fått melding fra Sæthre Steinindustri at de stiller med 5 000 kroner. Det samme gjør Coloplast Norge! Vi takker og bukker!!

11. juli 2011 - Stor gave på  10 000 kr. fra Rasmus Meyers legat

1000_kroner.jpg

Vi har i dag fått brev med tilsagn om hele 10 000 kroner fra Rasmus meyers legat. Dette er fenomenalt flott og vi gleder oss veldig over gaven som skal være med å realisere prosjekt "Ny trike". Vi hadde først feil adresse til søknaden og fikk den i retur. Det betydde at søknaden innkom til legatet etter fristen når vi sendte den på nytt. Likevel valgte administrasjonen i legatet å innvilge oss gaven på "overtid" - for en gjeng !! Takk!!

Les mer om Rasmus Meyers legat her

23. mai 2011 - Stig Tore - et medlem som flyr høyt !

stig_tore_4.jpg

Mange har sikkert fått med seg at rullestolbrukere ble nektet å fly med Norwegian uten assistanse/ledsager. Opphavet til at historien ble kjent blant folk var Likevel MC Norge medlem Stig Tore Svee og hans møte med Norwegian på vei til samling med kjelkehockeylandslaget. Det ble starten på en stor facebookaksjon som resulterte i at Norwegian måtte moderere sine regler. I motsetning til Norwegian lot forsvaret Stig Tore kjøre F-16. Dette kom til etter at hans datter, Monica, skrev til NRK og Tore Strømøy og programmet "Det må jeg gjøre før jeg dør". Her fortalte hun om fares drøm om å være med i et jagerfly - og slik gikk det altså. Stig Tore får altså være med i F-16 og ikke med Norwegian - forstå det den som vil. Stig Tore har også en stor MC interesse. Denne karen stoppes ikke av noe! Med sin Harley Davidson FLH 1200,1976 modell kan han virkeliggjøre også denne interessen. Sykkelen hadde opprinnelig clutchpedal. Denne er flyttet opp til styret. Den gamle politimotorsykkelen har også girkasse med revers og håndgir. Når Stig Tore skal på tur ligger rullestolen i sidevognen. Vil noen sitter der kan stolen henges bakpå.

Les mer og Stig Tore her

stig_tore_svee_2011.pdf
12Neste

  VEGVESENET

  NMCU

  LINKER

https://www.instagram.com/likevelmc/

Instagram


.