MENY

11. Februar 2009 - Nye regler for trikeførerkort ?

no_trike1.jpg

Vårt medlem Lars Gøran Bekkengen har ansvar for www.guletrikesider.no og er engasjert for trikeres ve og vel. Han har snappet opp at det er mulige endringer førerkortreglene for triker i EU. Han skriver blant annet:"

Jeg leste akkurat artikkelen om dere på MC24 :-) Tidligere i dag så har jeg sittet og lest om det nye førerkortdirektivetpå noen svenske hjemmesider. Første gangen jeg leste om det nye førerkortdirektivet var i svenske avisen DN.

11. Februar 2009 - MC24.no bringer nytt

mc24.jpg

Nettstedet mc24.no har satt at god plass på sin førsteside i dag om Likevel MC Norge og skolesykkelen. Dette er en god kanal for oss å spre informasjon i.

 

Les artikkelen her

mc24.no

MC24.no_2009.pdf

3. februar 2009 - Informasjon om skolesykkelen

img_0160.jpg

"Vi har i årets begynnelse satt fokus på å informere klubbene i Norge og andre interesserte om skolesykkelen. Tilbudet er enestående og unikt og vi ønsker at sykkelen skal tas i bruk av flere til føreropplæring og førerprøver. Det er krevende å ta førerkort for motorsykkel. Mindre krevende blir det ikke dersom man har fysiske utfordringer i tillegg. Det er derfor viktig at informasjon om tilbudet spres og prosesser kan starte" sier leder i Likevel MC Norge, Hein A. Kvalheim

Se linken til infofilmen om skolesykkelen her

Info fra NMCU`s nettside NMCU.org

15. Januar - Flott artikkel om medlem Siv Jorunn Fossum

siv_jorunn_fossum.jpg

Vårt medlem Siv Jorunn Fossum skadet seg i en motorsykkelulykke i 2003. Etter den tid har livet vært preget av trening og fremskrittene kommer sakte men sikkert. Les hennes spennende historie i Handikapnytt (nå ligger hele bladet ute. Hennes historie finner du fra side 24).

Vi skal stå klar når hun vil på sykkel igjen :-)

Siv_Jorunn_Fossum.pdf

15. Januar 2009 - Nytt forum

handicap_biker.jpg

I Tyskland er det opprettet et nytt forum for utveksling av historier bilder og ideer rundt ombygging av sykler etc. Man vil nok har mest igjen for dette om man kan litt tysk, men det er en god plass å hente informasjon.

Sjekk ut: http://www.handicap-biker.info

Forhånd.12

  VEGVESENET

  NMCU

  LINKER

https://www.instagram.com/likevelmc/

Instagram


.