MENY

12. Oktober 2006- Brudeli kommer videre!

12okt.jpg

Den norskproduserte motorsykkelen Brudeli har vakt oppsikt for sitt utseende og sine kjøreegenskaper. Nå har Teknisk ukeblad har gjort en test av sykkelen. Trykk på linken under og sjekk denne ut. Her er det muligheter for folk som vil kjøre en annerledes trehjuling.

Se også mer av sykkelen på Brudelis hjemmeside: http://www.brudelitech.com

Teknisk ukeblad om Brudeli

11. mai 2006 - Film om Likevel MC Norge er på beddingen

11april1.jpg

Medlemmer av Hibikk MC ved Høyskolen i Bergen har påtatt seg å lage en film om Likevel MC Norge og om skolesykkelen vår. Filmen er i første rekke beregnet på støtteklubbene våre, men vi vil også tilby det ferdige produktet til andre klubber og interesserte. Første tur for opptak var 9. mai. og bilde over er fra denne turen. Vi håper at skolesykkelen snart er på veien igjen slik at vi kan få arbeide videre med dette viktige bidraget til informasjon om Likelvel MC Norge.

18. april 2006 - Lykkelig løsning på omregistrering av trike

18april.jpg

Vi fikk i dag en hyggelig mail fra en triker som har arbeidet for å omregistrere triken sin til trehjuls motorsykkel (for derav å få lavere årsavgift blant annet) slik Likevel MC Norge gjorde med sin trike for en tid tilbake:

Takk for dokumetasjonen vedr. omregnistreringen jeg fikk i posten.

For å slippe langvarige diskusjoner og i verste fall å bli avvist i skranken på den lokale trafikkstasjonen,så sendte jeg en skriftlig førespørsel. Kopier av papirene fra Likevel MC Norge ble lagt ved. Gledelig nok kunne de i dag meddele at et positivt svar i brevs form ville bli postlagt i løpet av dagen. Så da tør jeg for første gang tro at dette går i orden.

Takk for god hjelp 

10. mars 2006 - Nytt styre i Likevel MC Norge

28. Februar ble årsmøtet avsluttet- 26 av 64 stemmeberettigede var innom og gjorde sin "borgerplikt" og avga stemme ved årsmøtet. Dette er en nedgang i forhold til i fjor, men likevel tålelig bra med 41% "fremmøte". Årsmøtet valgte nytt styre. Det nye styre består av Knut Tore Forberg (gjenvalg), Kjell Ove Oppedal (ny) og Hein A. Kvalheim (gjenvalg). Det ble også valgt inn nye varamedlemmer. Disse er Grethe Fure og Terje Wollertsen. Valgkomite for valget i 2008 er Bjørn Heradstveit og Tore Johan Askvik. Både årsmelding og regnskap (se disse under venstremenyen) ble godkjent uten merknader og ingen andre saker var meldt til årsmøtet. Den foreslåtte strategi står fast og kontingenten endres ikke.

Vel blåst !

06. Februar 2006 - Annonse i NMCU kalenderen

nmcu.jpg

Norsk Motorcykkel Union har i sitt arbeid valgt å gi Likevel MC Norge en tosiders gratisannonse i sin årlige kalender som går ut til alle sine medlemmer (15 000 inkl. familiemedlemmer. Dette er god PR for oss som gir god informasjonseffekt i en viktig målgruppe for informasjon. Vi takker !

NMCU`s hjemmeside finner du her!

Likevelannonse.pdf

17. januar 2006 - En utrolig trike i kommersielt salg

nyheter3.jpg

Mye skjer i England. Fra vår søsterorganisasjon NABD mottar vi deres medlemsblad. I siste nummeret finner en artikkel om Alan Martin som over lengre tid har arbeidet med å konstruere en trike der du kan sitte i rullestolen og kjøre. Nå introduserer de Martin Conquest Trike som Europas første trike som har denne funksjonen. Den er bygget over en BMW R1100. Det hevdes at dette er den mest spennende innovasjonen de ti siste årene for rullestolbrukere som vil kjøre MC. Prisen er ca. 21 500 Pund (ca. 250 000 kroner før moms og Hk avgift... der gikk den drømmen..). Sykkelen har seks gir forover og revers.

Se artikkelen under og sjekk deres hjemmeside.

http://www.martinconquest.com

trike1.pdf

21.desember 2006 - Hyggelig hilsen fra Torfinn Pedersen

21desember.jpg

Vi har i dag fått en hyggelig hilsen fra Torfinn Pedersen der han skriver: "Ja nå er sykkelen endelig godkjent.Det tok ca ti uker fra visning til vognkortet lå i posten.Jeg lagde en mappe med bilder av alle delene sprett utover garasjegulvet.Jeg la også med bilder av Harley triken som jeg bygde for 14 år siden ,for og vise at det er bygd på samme prinsipp.La også med brosjyren fra Californiaaidecar og lover og regler som jeg fikk av dere,tusen takk for hjelpen. De ba meg fremskaffe papirer på tillat totalvekt det måtte komme fra produsenten, noe Lille Rolf skaffet til veie.Hilsen Torfinn Petersen."

Dette kan vi glede oss over og ønsker Torfinn god jul og tillykke med godkjent sykkel !

02. januar 2006 - Køltgen fortsetter med nye prosjekt
Alt er mulig..
Alt er mulig..

Alt er mulig..
Vår samarbeidspartner i Tyskland, Wilhelm Køltgen, har utvidet sin produksjon av "støttehjul"/Feetless biking system på ulike modeller. Siste skudd på stammen er en Harley Davidson V Rod og Yamaha R1. Dette er lovende muligheter for den som har penger og som våger. Se mer på Køltgens hjemmesider på linken under

http://www.Koltgen.de

17. Januar 2006 - Automatisk clutch fra England
nyheter2.jpg

Firmaet Rekluse Motorsport UK har utviklet en automatclutch som har vært i bruk i en tid for Enduro, Supermotard, trail og crosssykler. En tidtilbake tok de kontakt med vår søsterorganisasjon NABD i England for å vise produktet. De kom fort i snakk om en løsning for folk som ønsket en annen betjening av clutchen. De har to utgaver- Pro-start og Z- start. Pro-start er tilgjengelig for harley Big V-twins og Sporster.

Pro start Clutchen gjør din faste ordinære clutch om til en høy-prestasjon, semi-automatisk, sentrifugal clutch. Rekluse Prostart Clutch er akkurat som å ha en fagmann til å clutche for deg når du starter, stanser eller langsomt foretar manøvrering.

Den kopler fra clutchen på aktuelt tidspunkt. Du trenger ikke finne nøytral eller clutche når du venter på grønt lys. Vrir gassen forsiktig og Prostart beveger deg rolig fremmover. Vrir du gassen hardt så vil Prostart Clutch bidra til akselerasjon. Vrir du tilbake så vil clutchen tre inn.

Les mer om Rekluse og deres produkter på linken under

13.februar 2006 - Brudeli 625 L, En annerledes trike

brudeli.jpg

i siste nummer av MC-Avisa og MC-Bladet kan vi lese om en nykonstruert motorsykkel som er bygget i Norge! Brudeli 625 L er en annerledes motorsykkel for de som ønsker seg det spesielle og, i vår sammenheng, kan trenge et ekstra hjul. Sykkelen er flott i design og har mye av KTM i seg. Prisen er anslått til ca, 230 000 kroner på veien i Norge. Sykkelen er konstruert for at den skal være morsom å kjøre og testførere bekrefter dette. Les mer om Brudeli 625 L i artikkelen fra MC-bladet under.

Brudeli.pdf
15. februar 2006 - Årsmøtet starter i dag
_rsm_te.jpg

Likevel MC Norge starter i dag sitt interaktive årsmøte på internett som vi har gjort siden starten. Alle betalende medlemmer og støtteklubber (ikke støttemedlemmer) får tilsendt en link med sakslisten og utlagte sakspapirer. I tillegg blir valgbare kandidater til styret presentert. Deretter kan medlemmene gå til "stemmelokalet" og avgi sitt stemmeskjema der de også kan komme med kommentarer til årets regnskap, årsmelding eller annet. Årsmøtet er "verdens lengste" og varer i 13 dager til 28. februar og medlemmene kan når som helst i denne perioden foreta avstemning og lese papirene. Stemmeseddelen blir sendt til tellekorpset som skriver referat fra årsmøtet. Alle stemmeberettigede oppfordres til å delta !

Les styrets årsmelding 2005 på linken under!

Styrets_rsmelding2005.htm
10.mars 2006 - Engelsk selskap for trikedesign i fremmars!
10mars.jpg

Et engelsk firma Trike Design (tidligere www.hankschopshop.com gjør det stort i England med egne og importerte trikeløsninger. Se deres brosjyre på linken under og/eller ta en tur innom deres hjemmeside.

Link til Trike Design

 

www.hankschopshop.com.PDF

19.Mars 2006- reversløsning for sidevognsykler

19mars.jpg

Otto Hermeling fra Tyskland har laget en reversløsning for sidevognsykler som Likevel MC Norge har fått informasjon om. Løsningen er en elektromotor med en mekanisk rulle.Denne festes mellom sidevognen og sykkelen. Ordningen drives på 12 v og et eget batteri. Prisen er 1206 Euro + frakt og mva. Se mer på billedserien under.

Firmaet som leverer er :
Otto Hermeling
Steinstrasse 35
53945 Blankenheim-Freilinge
tlf.+49 26 97 12 11
 
Noen flere bilder av reversløsningen fra Otto Hermeling
 

10.april 2006 - Nye ombygningsartikler
10april.jpg
Vi henter stadig frem flere ombygningsartikler fra vår søsterklubb National assosisation for Bikers with a dissablility (NABD) og deres blad Open House. Denne gangen er det trikeartikler, samt en Honda Hornet 600 som har endret plassering av betjeningshendlene. Klikk på artiklene under eller gå til artikkelarkivet på venstremenyen.
Honda_CBRtrike_med_revers.PDF
Honda_Hornet_600_med_forbrems_venstre_side.PDF
Suzuki_Bandittrike_m_revers_og_andre_ombygninger.PDF
V_Maxtrike_med_t_brems_og_klicktr.PDF
28. april 2006 - Vårmønstring i Bergen
Likevel MC Norge har deltatt på alle vårmønstringer de siste årene
Likevel MC Norge har deltatt på alle vårmønstringer de siste årene
Likevel MC Norge har deltatt på alle vårmønstringer de siste årene
Likevel MC Norge vil også i år være på plass på motorsyklenes vårmønstring i Bergen. Arrangøren er Rolling Thunder. Vårmønstringen går av stabelen søndag 30. april kl. 12.00 og vi stiller med både skolesykkelen og triken, samt litt informasjon til de som vil stikke innom vår stand. Været er meldt supert og vi gleder oss ! Stikk gjerne innom og hils på om du er i området :-)

28.april 2006 - Evald er på veien igjen!

28april.jpg

Så er sesongen startet i Harstad igjen.Vårt nodlige medlem Evald Ostad melder om sesongstart- noe senere enn i fjor, men fremdeles kaldt...

11. mai 2006 - Skolesykkelens girkasse havarerte
11mai.jpg
Etter at vårmønstringen i Bergen var ferdig ble det kjørt kortesje med alle syklene. Vi deltok selvsagt, men etter at kolonnen var oppløst og våre folk var på vei hjem hørtes underlige lyder fra girkassen til skolesykkelen. Til slutt var lydene så ille at føreren fant det best å avslutte kjøringen. Skolesykkelen ble deretter kjørt med lastebil til Yamaha Bergen der den nå står for diagnose. Det kan være alt fra akslinger til løse deler i selve girkassen. Vi avventer en gjennomgang av dette og håper det ikke forhindrer at sykkelen kan taes i bruk denne sesongen. Dyrt kan det jo også bli...

19. mai 2006 - Ny MC butikk i Drammen

Vi har fått forespørsel om å melde at det etableres en ny MC-utstyrsbutikk i Drammen. Les hva de skriver:

FORRETNINGS KONSEPT MC TILBEHØR !!
Forretningskonseptet ble påtenkt og fremlagt av Ronny Brunes i juli 2004.
Etter 20 års mc interesse og svært mange mindre heldige erfaringer ang service og tilgang til deler og
mc tilbehør, bestemte vi oss for å iverksette planleggingen av spesialkonseptet vi nå fremlegger og
iverksetter.
Hovedintensjonen blir i stor grad å serve og betjene alle potensielle kunder som ønsker seg en hyggelig handel. Vårt team skal bestrebe seg maksimalt for å tilfredstille en hver kundehenvendelse på aller beste mulige måte.
Vi presiserer at konseptet KUN skal levere tilbehør og ikke innbefatte noen form for
agenturvirksomhet av nye motorsykler.

BELIGGENHET !!
Forretningen ligger svært sentralt til i Kobbervikdalen 93 i Drammen.
01.04.06 åpner forretningen sitt 240 kvadratmeter store utstillingslokale proppet med tilbehør til mc. Forretningen har 30 meter utstillingsvinduer profilert direkte ut mot en av Norges mest trafikkerte veier. Sommerstid passerer over 10.000 kjøretøyer pr time, og forretningen vil bli profilert med skilting og lysreklame ut mot E-18. I tillegg åpningstider utenom det ”vanlige” etter kundens behov.

BUTIKK/UTSTILLING/SHOWROM !!
Forretningen skal innredes i ”gammel landhandlerstil”med en enkel men ”røff”profil.
Videre skal forretningen inneha en spesiell struktur hva gjelder belysning – innredninger – profilering,
samt et rikelig utvalg av spesielle produkter.
I tillegg blir blant annet å finne i forretningen : Dekk – eksos – bagasje – klær/bekledning - oljeprodukter –
polishprodukter osv..
Dekk/avballanseringsutstyr samt løftebukk for enkle monteringer skal forefinnes.

INTERNETTBUTIKK !!
Monsterbike skal inneha de beste og mest oversiktelige nettsider, med bilder og utfyllende
beskrivelse av alle selskapets produkter. Nettsidene skal også ha tilgang til betalingssystem
for direkte bestilling og betaling av nettbaserte produkter.

SALG/MARKEDSFØRING/IMPORT/EXPORT/TRANSPORT !!
Selskapet skal selge egenimportert tilbehør samt tilbehør fra eksisterende importører i Norge. Videre skal
selskapet tilby transport og utsendelse dør/dør av tilbør dersom kundene måtte ønske dette. Markedsføringen
skal i hovedsak forgå etter jungeltelegraf metoden.


Tlf. 32 81 17 00 post@monsterbike.no
post@monsterbike.no


MonsterBike AS, Kobbervikdalen 93 b, Boks 2430, 3003 Drammen, Telefon : 32 81 17 00, Telefax : 32 81 16 99, www.monsterbike.no

14. juni 2006 - Stor gave fra Sparebanken Vest
14juni.jpg
Likevel MC Norge har i dag fått tildelt hele kr. 10 000,- fra Sparebanken Vest`s allmennyttige fond. Organisasjonen ble invitert til utdeling på Fjell Festning på Sotra sammen med en rekke andre frivillige organisasjoner. Banksjef Trygve Wåge, salgsleder Rune Straume og markedskonsulent Camilla Schutz fra Sparebanken Vest på Straume m.fl. representert banken og vi ble ønsket lykke til videre i arbeidet som vi driver. Vi takker for gaven og lover å profilere bankens positive holdning ovenfor oss videre der vi ferdes. Både vår hjemmeside og trike er dekorert med bankens logo
12Neste

  VEGVESENET

  NMCU

  LINKER

https://www.instagram.com/likevelmc/

Instagram


.