MENY
19. April 2005- Lansering av skolesykkelen
archiv5_38.jpg
Søndag 24. april er dagen for vårmønstringen i Bergen. Styret har kommet til at dette vil bli den dagen vi lanserer skolesykkelen offisielt. Stedet er Festplassen i Bergen og vårmønstringen starter kl. 12.00.

20. April 2005- Lillehammer motorsykkelklubb støtter Likevel MC Norge

Lillehammer Motorsykkelklubb har i dag sendt mail til oss med referat fra deres styremøte der klubben har bestemt seg for å støtte vårt arbeid med kr. 1 000,-. Dette er svært gledelig og vi takker og bukker for anerkjennelsen og støtten!

et bilde til..

22. April 2005- Skolesykkelen er dekorert
archiv5_37.jpg

I dag har FIVIC Reklame og design dekorert sykkelen med logoer og navnet på skolesykkelen. Dette ble veldig bra og vi retter en stor takk til Victor og Espen som gjorde denne jobben gratis!

Se deres hjemmeside her

24. April 2005- Flott vårmønstring
Likevel MC Norge var der..
Likevel MC Norge var der..
Likevel MC Norge var der..
Rolling Thunder har avholdt en nok en flott vårmønstring i Bergen. Mange var bortom vår stand og fikk med seg en folder og et glimt av skolesykkelen og triken. Flere tusen mennesker var samlet og et hundretalls motorsykler kjørte i kortesje ved vårmønstringens slutt.
24. April 2005- Rullestolfeste er klart
archiv5_35.jpg

Triken vårt har fått et nytt rullestolfeste som Fjell Industrier har laget. Dette er et flott og funksjonelt konsept som flere kan få nytte av. 

Se hvordan der fungere her

12. mai 2005- Artikkel om Skolesykkelen i Handikapnytt
archiv5_34.jpg
I siste nummer av Handikapnytt kan du lese en fersk artikkel om aksjon skolesykkel. Les den gjerne her om du ikke har tilgang på bladet (PDF-format).
Handikappnytt_3_2005.PDF

12. mai 2005- NAF MC Romerike blir ny støtteklubb

Det er med stor glede vi mottar melding fra NAF MC Romerike om at klubben ønsker å bli støtteklubb for Likevel MC Norge. I tillegg vil de bidra med kr. 500 til transporthenger av ekvipasjene våre. Vi ønsker velkommen! 

13. mai 2005- Skattedirektoratet avslo søknad om momsfritak

Vi har i dag fått brev fra Skattedirektoratet som melder at de ikke finner grunnlag for å kunne innvilge Likevel MC Norge momsfritsak på importen av skolesykkelen. Det dreier seg om 28 223 kroner. Dette var vel ikke et håndslag for det frivillige Norge...? 
16. mai 2005- Et år etter..
archiv5_33.jpg
Det er i dag et år siden representanter fra Likevel MC Norge var på visning på en aktuell skolesykkel i Bergen. Da hadde vi visjoner men ingen penger. I løpet av ett år har vi altså skaffet 254 000 kroner, importert og bygget om en skolesykkel. I dag har Terje Wollertsen fra Hokksund vært på prøvetur med sykkelen. Terje har ampurtert venstrefoten over kneet og er inspirert til å kjøpe sykkel og å oppgradere sitt førerort fra A1 (lett) til tung motorsykkel med sidevogn. Her er Terje klar for tur. Han kjørte med sin frue som ledsager og synes skolesykkelen fungerte flott!

20. mai 2005- Ny støtteklubb !!

Vi har den siste uken kunne glede oss over å registerer Asker MC-Club som ny støtteklubb til Likevel MC Norge- dette er svært gledelig. Klubben har mange medlemmer og stort aktivitetsnivå. Vi ønsker velkommen!

20. mai 2005- Gausdal MC Klubb

Vi har i dag fått mail fra Gausdal MC Klubb med følgende melding:
Vi i Gausdal Mc har i kveld besluttet om gi kr. 500,- til Dere.Med Hilsen
Gausdal MC Klubb V/Arne Gunnar Noreng
www.gausdalmc.no

Dette var svært hyggelig- vi takker og bukker !

23. mai 2005- Senior MC avd. Rogaland støtter!!

Senior MC avd. Rogaland har sendt Likevel MC Norge 1000 kroner i Støtte! Dette er svært gledelig og til god hjelp i vårt arbeid. Det er svært godt å se at vår hnvendelse til klubbene i år har gitt god respons. Vi takker og bukker !

02. juni2005- Bidrag fra Sparebanken Vest

Vi fikk tidligere i uken følgende gladmelding:
Vi har herved gleden av å meddele at Deres lag/forening har blitt tildelt en gave fra Sparebanken Vest sitt Allmennyttige fond.

For avhenting av gaven ønsker vi å invitere Dere til Kystmuseet i Øygarden Ovågen torsdag 2. juni 2005, fra kl. 18.00 – kl. 19.30.


Kjell Ove Oppedal og Hein A. Kvalheim var til stede for Likevel MC Norge og mottok gaven på kr. 5 000,- fra Sparebanken Vest. Dette er svært hyggelig for oss og vår økonomi!!

08. juni2005- Ny støtteklubb- Holy Riders MC -Bergen

Det er gledelig at vi i dag har fått melding fra Holy Riders MC - Bergen at de vil være støtteklubb for oss i 2005. Velkommen !

15. juni 2005- Ny støtteklubb- Norsk Moto Guzzi Klubb 

Det er stort for Likevel MC Norge å få nye støtteklubber. I dag har vi fått melding om at Norsk Moto Guzzi Klubb vil være en av våre støttespillere. Vi ønsker velkommen og takker!
Lørdag 18. juni Artikkel i Dagbladet
archiv5_32.jpg
18. juni fikk vi 3 1/2 side i "Magasinet" til Dagbladet med en flott artikkel fra vårmønstringen i Bergenom skolesykkelen og Likevel MC Norge (vi håper å kunne vise artikkelen i en bedre PDF-form om kort tid). Les artikkelen her.
Magasinet05.PDF

25. juni:Landsforeningen for Ryggmargskadde (LARS)`s organ "Patetra" trykket vårt åpne brev til styret

25. juni:Landsforeningen for Ryggmargskadde (LARS)`s organ "Patetra" trykket vårt åpne brev til styret der vi kritiserer deres håndtering av vår søknad om støtte til Aksjon skolesykkel. Les artikkelen/brevet her.
aapent_brev_til_LARS05.pdf
ATL_takk.PDF

26. juli 2005- Glad melding fra Nord

Likevel MC Norge har fått henvendelse fra Odd Nordgård fra Bodø. Han sendte følgende gladmelding til oss på mail:

Hei, fant hjemmesida deres for en stund siden og den var med på å inspirere meg til å forsøke å få lappen for mc. Jeg amputerte venstre bein under kneet for ca 15 år siden, og har brukt protese siden da, men lysten til å kjøre sykkel har lagt å lurt baki hodet lenge. Denne websiden var det sparket jeg trengte til å komme igang. Etter en prat med trafikkstasjonen her i Bodø, ble det klart at jeg enten måtte kjøpe en sykkel som jeg kunne gire, for så å bygge denne om til skolesykkel, eller finne en allerede godkjent skolesykkel som jeg eventuelt med mindre ombygginger kunne kjøre. Jeg begynte å prøvesitte ulike sykler og fant snart ut at en "custom" type, med fotplassering godt framover var løsningen (Honda Shadow, Yamaha Virago, Kawasaki Vulcan eller en Harley) Disse syklene kunne jeg gire uten ombygging ved at jeg ved oppgiring la hælen oppå girpedalen. Neste steg var å ringe rundt til kjøreskolene i området for å høre hva de har av sykler. Jeg fikk napp i Narvik hvor de har en Kawasaki VN 800 Classic. Etter å ha diskutert situasjonen med kjørelæreren der som i utgangspunktet var svært positiv til ideen, var det bare å sette seg i bilen og kjøre 30 mil til Narvik for å prøve ut sykkelen. Den fungerte brukbart, jeg fant girpedalen uten å ta blikket fra veien og uten å miste balansen. Jeg har nå fullført teorien og hatt en del kjøretimer og det ser ut som om dette skal gå bra. Når jeg kommer så langt at jeg kjøper egen sykkel, så blir det nok klicktronic eller noe lignende, men målet er å fullføre opplæringen uten noen ombygginger.

Mvh
Odd Nordgård, Bodø

Dette er selvsagt inspirerende for oss som arbeider med LIkevel MC Norge. Vi skal følge med deg Odd - lykke til !

05. August 2005-God forflytning til sidevogn
archiv5_31.jpg
Vårt medlem, Olav Sjøstrøm og hans sønn Simen har løst guttens forflytningsutfordring på en god måte med en sammenleggbar personløfter. Les artikkelen om Olav og Simen på linken under
17. august 2005- Tore Johan er på veien igjen!
archiv5_30.jpg
Likevel MC Medlem Tore Johan Askvik skadet seg i en motorsykkeløulykke for 18 år siden. Forrige helg tok ha mot til seg og prøvde skolesykkelen med stort hell. "Utrolig gøy" var Tore Johans kommentar etter at han hadde kjørt noen dager. Ettersom Tore Johan ikke mistet førerkortet etter ulykken har han derfor lov til å føre motorsykkel med sidevogn og tilpassede betjeningsorgan. Vi gleder oss over sammen med ham når han nå er på veien igjen !
Forhånd.1234Neste

  VEGVESENET

  NMCU

  LINKER

Instagram


.