Skriv ut

13. februar - Jumbo Run til Bergen 20. mai !

invitasjon_passasjerer.jpg

Bergen MC klubb arrangerer Rumbo Run i Bergen søndag 20. mai. Likevel MC Norge ønsker å delta og arrangørene inviterer passasjerer med på tur i invitasjonen skriver de:

Vil dere være med å kjøre tur på motorsykkel med sidevogn? Og få en opplevelses dag på en besøksgård?

Alle som har bruk for en oppmuntring i det daglige, er velkomne til å være med oss søndag 20 mai 2018. (Søndagen i pinsen) Både enkelt personer og grupper kan bli med.

OBS: Forhåndspåmelding påkrevd!!

Har dere lyst til å være med? Det koster ingenting, og blir garantert gøy!

Datoen er søndag 20 mai kl 12.00. Oppmøte på Sætregården i Hordvik i Åsane. Alle påmeldte vil få komplett program og veibeskrivelse når det nærmer seg. For mer info om Norsk sidevogn klubb og Jumbo Run se www.sidevogn.com

Vi kjører uansett vær, og har et opplegg for innendørs lunsj og premieutdeling.
Vil dere være med?
Kontakt Erling T. Pettersen på post@sidevogn.com eller 928 32 782.

Hilsen oss i Bergen MC klubb og Norsk Sidevogn klubb

Presentasjon av Jumbo Run
Jumbo Run startet i England i 1961, og tanken var at handikappede barn skulle få oppleve naturen på en trygg og spennende måte som passasjerer i en sidevogn. I 1963 fikk treffet sitt nåværende navn, da de besøkte en dyrehage som hadde en elefantunge som het Jumbo. I Norge ble det arrangert for første gang i 1977, og har siden blitt arrangert hvert år. Treffet arrangeres også i mange andre europeiske land.
Jumbo Run i Norge i dag: Treffet arrangeres hvert år i pinsen, og sidevognsyklene kommer fra hele landet. Passasjerene ankommer på kjøredagen, og får en tur i sidevogn, tilbud om ridning, boller, brus, pølser og premieutdeling. Alt er gratis!!
Treffet flyttes rundt om i landet, og arrangeres av lokale klubber i samarbeid med Norsk Sidevogn Klubb.
Passasjerene: Det er opp til den lokale arrangøren å velge passasjer gruppe, men det skal selvsagt være noen som trenger en oppmuntring i det daglige. Her er vi ganske åpne  Vanlige passasjer grupper de siste 10 årene har vært: Fysisk handikappede, psykisk handikappede, barn fra sykehus, kreftsyke, epilepsi, eldre, bofellesskap osv.
Gjennomføring: Når passasjerene ankommer, så blir de registrert og få tildelt en sidevogn. Vi har muligheter for individuell tilpasning. Noen vogner er mer lukket enn andre, og noen har plass til 2 store eller 2 små. Ikke nøl med å ta kontakt om dere har spørsmål. Så kjører vi en ca 20 minutters rundtur. Vi kjører alltid i kortesje, og det står tohjuls motorsyklister i alle kryss og stopper trafikken.
Etter kjøreturen er det premieutdeling og mat. Alle får t-skjorte med Jumbo Run logo, diplom og klistermerke. Så kan man gå rundt å kikke på dyrene, og få seg en ridetur for de som ønsker det. Sætregården har også tilbud om handikapp ridning.