Skriv ut

21. november 2013 - Mer Harleytrikes !

Fabrikkbilde
Fabrikkbilde

Harley Davidson Bergen har fått en trike i sin utstilling

Så kom det endelig en vestover. HD Bergen har nå fått sin egen trike som stilles ut i deres lokaler i Åsane. De skriver i et brev til oss :

"Hei Likevel MC!
Vi på Harley-Davidson Bergen har nå fått inn en stor nyhet, og tenkte dette kunne være interessant!
Harley-Davidson er etter en del år borte fra trike-markedet i Europeisk sammenheng, men er nå kommet tilbake med en NYLANSERT TRI GLIDE ULTRA.
Denne triken er en del av «Project Rushmore» som Harley har jobbet med i det stille de 3 siste årene. Sykkelen fremstår i ny drakt, og er bygget og testet i sin helhet nettopp som dette – Trike med stor T. Her er det tenkt på alt. Hver tomme er integrert plassutnyttelse, komfort og trygghet.
Alle oppbevaringsbokser og vesker kan betjenes med èn hånd. Den ikoniske «Batwing» kåpen er også endret for å redusere turbulens uten å miste sin karakteristiske, ekte Harley-Davidson -stil.
I tillegg har Harley kommet med et nytt integrert informasjonssenter. Dette er en 6,5» touchscreen med fargeskjerm, som også kan betjenes stemmestyrt og direkte fra styret. Her kan man kople til Iphone, mp3 spiller og informasjonssenteret inneholder også GPS. Dette er koplet sammen med et høyttalersystem med 2 høyttalere foran og 2 bak som gir en fin lyd når man er ute på veien!
Alle knapper er nå mer ergonomiske, og enklere å betjene – selv med hansker.
Instrumentene har fått større tall, og det er nå enda enklere å få oversikten med et kjapt øyekast.
Harley-Davidson har videreutviklet sin verdensberømte V-Twin motor med enda mer ytelse og dreiemoment i motoren på 1690cc. Den nye vann og luft avkjølte «twin cooled» Twin Cam 103 -motoren er bygget for å levere mer kraft i bratte stigninger med passasjer og bagasje. Det er nytt sammenhengende bremsesystem foran og bak «front to rear» for maksimal bremsekraft. Og de nye Daymaker LED lysene lar deg se lengre og bedre enn noen gang før. Tri Glide Ultra Trike modellen er full av alle de funksjonene du ønsker i din Trike motorsykkel, deriblant en seks trinns Cruise Drive- girkasse for lavt turtall på motorvei-hastigheter.
Ta en tur innom butikken og se nyheten!
Hilsen oss på Harley-Davidson Bergen"

 

Interessert ? Ta kontakt med 

Harley-Davidson Bergen Heiane 6 N-5131 Nyborg

E-mail: ivar@hdbergen.no

Tlf : 55 39 22 00