MENY

28. juni - Stor gave fra Sparebaken Vest

sparebankenvest_logo2.jpg

Vi har i dag fått 20 000 kr. til kjøp av ny skolesykkel fra Sparebanken Vest. Dette er et godt tilskudd til ny sykkel -mange takk til Sparebanken Vest !

31. mai 2018 - fantastisk Jumbo Run i Bergen

20. mail ble det årlige Jumbo Run arrangert i Bergen av Norsk Sidevognklubb og Bergen MC Klubb. Arrangementet samlet sidevognsykler fra hele landet og mange fikk seg en minnerik tur denne dagen. Så mange påmeldte var det at det ble satt opp et lite "mini Jumbo Run" den 29. mai for de som ikke fikk plass den 20. mail. Likevel MC Norge og Bjørn Heradstveit fikk være med begge dagene med skolesykkelen vår. Dette ble siste oppdrag for sykkelen og den er i skrivende stund på vei til nye eier i Trondheim

04. mai 2018 - Vi selger skolesykkelen

Nå legger vi skiolesykkelen ut for salg. Utbudet er 75 000,-. Klarer vi finansieringen vil vi vurdere å anskaffe en nyere sykkel med samme løsning.

sjekk ut :

https://www.finn.no/mc/all/ad.html?finnkode=119690944

Vi har ikke fått meldt inn objekt som er til salgs pr. i dag.

Unik motorsykkel til salgs som kan brukes av rullestolbrukere!

sivselger.jpg

Jeg ønsker å selge min 2006-modell BMW R1200 R med Feetless Biking System. Pris kr. 250 000,- som den står. Motorsykkelen har ikke gått mer enn ca. 20 000km, og er i god behold. 

Motorsykkeldrømmen ble til virkelighet, og nå er jeg ute etter nye drømmer å jakte på. Motorsykkelen ble bygd om med denne støttehjulsordningen fra Køltgen i Tyskland, og den ble godkjent til bruk for norske veier i 2013. Det er mulig å søke Statens Vegvesen om å få kjøre opp på denne motorsykkelen. Har du en motorsykkeldrøm som skal realiseres og interesse av å høre mer kan du kontakte meg på e-post wheelonass@gmail.com.   

  VEGVESENET

  NMCU

  LINKER

Instagram


.